Какво се случва с Емир довечера в „Завинаги“?

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Юлфет е обезоръжена от човечността на Фарук, а Емир е на съвсем друга вълна.

Довечера в “Завинаги” Фарук сваля всички карти на масата пред Юлфет

Юлфет надали някога е очаквала, че разкриването на нейните зложелателни машинации спрямо семейство Боран, ще бъдат коментирани точно по този начин, по който го прави Фарук, отивайки сам при нея в офиса ѝ. Тя не може да разбере как е възможно едни хора, толкова наранени от нея, отново да ѝ подадат ръка и да ѝ дадат втори шанс да стане част от тях. Изпълнени с обида Адем и леля му бяха влезли в тайна комбина срещу най-близките си, но получават урок от тях чрез Фарук, който го прави с много такт, добронамереност, благородство, но и с твърдост. Племенникът я уведомява и за това, че са разговаряли със Седеф, но няма да използват информацията от нея. Последните думи от срещата е за спасителния парцел и неговата продажба.

Акиф отново е силно притеснен, защото влезе в коалиция с Фикрет без да каже за това на шефа си и сега Фарук го държи в напрежение. А Фикрет предаде топката на батко си и вече диша спокойно за сметка на Акиф.

Хитрушата Ипек флиртува с Окан в офиса, но умело го държи на разстояние. В същото време кара Фикрет да я ревнува, загатвайки му по телефона, че е заедно с шефа си.

Голямо шоу се разиграва с връщането на Емир от лагера. Той си идва с… гадже. Момчето е влюбчиво и всяко харесано от него момиче е едва ли не бъдещата му жена. Сюрея и Фарук ги посрещат и отиват четиримата в сладкарница, където става ясно, че девойчето е страшно оправно и ококорено, а Емир просто се е предал в ръцете ѝ. Сюрея уж не се дразни от нея и отрича думите на Фарук, че ще стане супер ревнива свекърва, но коментира малката чаровница с думите: С вода ще го отведе нашия, без вода ще го върне… Забавлението от вълненията на Емир продължават и вкъщи, когато всички са около масата за вечеря, а малкият Ромео отива в стаята си, за да говори с любимата си.

Сюрея от “Завинаги” разтуптя мъжките сърца по миниатюрен бански

Ненадейно в апартамента влиза Юлфет и им съобщава решението, което е взела за терена. Семейството, освен Фикрет и Фарук, са в неведение как е стигнала до това. Фарук се принуждава да разкаже на майка си за разговора му с леля им. Сюрея също споделя за видяното в тайната стая. Есма е потресена и отива при Гарип да се успокои и да му разкаже развитието на нещата.

Осман също там и съобщава, че Адем и Дилара ще ходят заедно на прегледа за бебето. Сюрея не знае как ще каже на приятелката си, че съпругът ѝ е играл с Юлфет срещу фамилията.

Гарип прави опит да откупи имението на Боран от Адем, но той отказва. Адвокатът му казва няколко много силни думи, които карат Адем сериозно да се замисли над тях.


image0 (9K)