Какво се крие зад атрактивното поведение на Гичка в кухнята на Шеф Ангелов

Атрактивната Гичка Красимирова от Костинброд се превърна в най-обсъжданата личност от предването по Нова ТВ „Hell’s Kitchen”.

[ad id=“225664″]
От две седмици участието на 30-годишната участничка в кулинарното риалити разделя коментарите в двете полярности – от подигравки, до възторг, но не оставя никого безразличен.

Тръгнала на работа, когато била още ученичка. 15-годишната Гичка започнала да се труди в производствен цех за тестени изделия. В момента е главен готвач в училищен стол, преди това е работила в кетъринг компания.

[ad id=“263680″]
Простодушната кулинарка, която къса нервите на Шеф Ангелов и дразни останалите участници в шоуто, забавлява искрено зрителите. Още от дете тя мечтаела да стане професионален готвач.

Уменията на Гичка обаче били доста по-скромни от тези на останалите кандидати, които имали солиден опит зад гърба си в реномирани ресторанти у нас и по света. Макар че шансовете ѝ да спечели в риалитито клоняли към нула, продуцентите я вкарали в предаването, тъй като внасяла особен колорит.

[ad id=“236993″]
Във всеки епизод училищната готвачка изнервя конкурентите си в „Hell’s Kitchen”, тъй като обикновено те са разделени на отбори. Шеф Ангелов пък недоумява как е възможно жена с толкова опит около печките да не може да транжира пиле и мисли, че октоподите имат черупки, пише „Уикенд“.


image0 (9K)