Какво се брои за изневяра според жените

Женската логика винаги е била мотиватор за дълбоки научни изследвания и многократно е помагала за развитието на човечеството.

Eдна тема, която винаги е раждала повече променливи, отколкото статистическа проверка на нулева хипотеза. Ако имате злата участ да бъдете във връзка, значи и ревността е успяла да влезе във вашия дом. И понеже една жена може да ревнува от всичко, включително и от въздуха, препоръчваме да се запознаете с всички случаи, в които вашите действия ще се смятат за абсолютно кръшкане.

Ето какво смятат изследователите:
[ad id=“225664″]

Целувките

Имайки предвид, че мъжката аудитория обикновено не е положително настроена за някои форми на лигавене и според 75% от господата са съгласни на тази идея. 90% от жените подкрепят същите господа. Университетът в Мичигън е провел подобно изследване с около 456 студента и 88.7% са на мнение, че трябва да целуваш само своята жена… евентуално може и мама. За тъщата няма никакви проучвания!

Емоционалното привързване

 … ще те превърне в евнух. Проучване установява, че жените са готови да режат глави (горни и долни), ако изведнъж започнеш да споделяш с чужда за своите проблеми. Противно на всички очаквания, учени и психолози са изчислили, че жените могат да бъдат по-емоционални  от мъжете и ще приемат отклонението на вниманието като чиста изневяра. Според изчислението на учените от Мичигън – 52.4% от тях са заявили, че това е изневяра.

Вечеря с друга

Палете кладата, пригответе се за фениксови преживявания. Споделянето на едно блюдо или консумирането на спагети в стил „Лейди и скитника“ ще доведе до химическа кастрация, рязане на носа и пиене на отрова. Вечерята с приятели минава за нормално напиване, вечерята с приятелки е изневяра, запомни го.

Установяването на контакт с бившата

Господата от HuffPost не препоръчват да правиш такива експерименти, защото могат да донесат сериозни негативи. Макар и нисък процент от жени (едва 26%) да го смятат за грешка, ние гарантираме, че ще се опариш много от тази идея.
[ad id=“225664″]
Секс за една вечер

През 2017 година Deseret News са установили, че 73% от американците смятат, че сексът за една вечер е изневяра. А това означава, че около 27% нямат никакви скрупули от тази идея. Виждате ли, има надежда за определен процент от хората!

Секс за повече от една вечер

Излишно е да го обясняваме, нали?

Източник:men.bg


image0 (9K)