Какво пропускаме в триъгълника Алек-Валерия-Калоян?

Редовните зрители на Фермата 2017 отдавна изоставиха темата за вероятна връзка между танцьора Калоян и гимнастичката Валерия. Искрата между тях прехвърча още на кастингите. Tе влязоха във формата с явна симпатия помежду си, но много рано огънчето угасна, поне така изглеждаше.

[ad id=“263680″]

Още невероятни промоции в е-мол вижте ТУК

Стана ясно, че бившият футболист Алек с полет се устреми към старозагорското момиче и масираната му атака до един момент даде някакъв резултат. Няма на света жена, която да не се поддаде на внимание, ухажване и мили приказки. Така се случи и с Валерия, но Алек се опита да я обсеби, а и постоянната му неудовлетвореност от липсата на положителен отговор от страна на любимата му, изнерви ситуацията. Гимнастичката показваше интерес, но се отдръпна и непрекъснатото хленчене на футболиста я накара да преосмисли неговите и нейните желания. Еуфорията при нея премина плавно, включително и след импровизираната им сватба в шоуто.

Фермер на седмицата стана Калоян, избран от загубилата дуела в неделя Франческа. 24-годишният програмист по образование и хип-хоп танцьор по призвание имаше добрият шанс да ръководи Фермата в присъствието на четирима изключителни играчи от миналия сезон: Финци, Галя, Мустафа и Веселин, които създадоха позитивно настроение сред участниците и в работата, а отношенията сред тях се покачиха на малко по-високо и „усмихнато“ ниво. Неминуемо обаче дойде моментът, когато Калоян трябваше да избере ратаите, а в снощния епизод и да определи кой от тях ще отиде на дуел. Алек беше принуден, според правилата на играта, да отиде на ратайския бряг заедно с Виолета и да чуе от Фермера на седмицата, че той ще бъде първи дуелист на арената.

Но какво пропуснахме междувременно?

[ad id=“225664″]

Залисани в голямата драма на Алек от разделянето му с Валерия, от избора на ратаи, от схемите между участниците, почти никой не обърна внимание на благодарността на старозагорското момиче в момента, когато Калоян избра Алек за ратай. Валерия с жест и с лек поклон благодари на младото момче, а тъй като тя предварително спечели имунитет и не можеха да я изберат за ратай, двамата с футболиста щяха да са разделени за няколко дни.

По-късно станахме свидетели как връстниците Калоян и Валерия са разговаряли предварително по темата и момичето ясно казва, че тя не желае да остава толкова време насаме с Алек, може би точно затова тя благодари, когато беше обявен изборът на футболиста.

Много сърдит и обиден Алек не спести и сподели очи в очи разочарованието си от Калоян, като няколко пъти и в монолог каза, че за него най-тежка в случая с ратайството му е именно раздялата с любимата.

Калоян от своя страна е напълно наясно, че изпълнявайки волята на Валерия, няма как да се обясни с това на Алек и в крайна сметка топката остава в него и най-вече негативите между двамата.

Кого ще избере Алек за втори дуелист предстои да видим в епизода тази вечер.


image0 (9K)