Какво ви очаква през март? Открийте в най-точния хороскоп! Везни-Риби

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през март ще имате или сами ще създадете поводи за радост в дома и в семейството си. Ще осъзнаете, че вашето щастие и мир е във вашите ръце.
Сега единствено от вас зависи какви решения ще вземете и какви промени ще направите.
Очакванията ви свързани с развитието на финансовите ви въпроси ще успеят да се развият по най-добрия за вас начин.
Ще имате благоприятно време за уреждане на документи или договори от финансов характер.
През този месец може да проследите развитието на вече започнати ваши проекти, за които сте отделили финансови средства.

Още от хороскопа за Везни 

[ad id=“225664″]

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през месец март ще се сблъскате с неочаквани, изнервящи и непредсказуеми събития на работното си място или в бизнеса. Това ще е твърде натоварен, отговорен, труден психологически месец при изпълнението на професионалните ви задължения. Възможни са всякакви промени и премествания.
През този месец повод за важно или силно емоционално събитие ще бъде дете, най-вероятно от женски пол.
През март ще можете да изясните чувствата си в една любовна връзка, но само ако гледате реалистично на нейното развитие. Всякакви илюзии сега могат да ви изпратят в погрешна посока, с нереални надежди и загуба на време. Една любов ще може да процъфти сега, но само ако е истинска. В противен случай очаквайте забвение.

Още от хороскопа за Скорпион 

[ad id=“236993″]
Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през март ще успеете да се освободите от негативното или двуличното влияние на човек, с когото досега ви е било приятно да бъдете заедно. Настъпило е време, в което осъзнавате, че едно такова приятелство или връзка по-скоро ви създава проблеми, пречи на развитието ви отколкото обратното.
Сега ви предстои да разберете истината за една интрига или лъжа, на която сте били жертва.
През този месец внимавайте с имотните и битовите си дела, защото вероятно ще възникнат ситуации, чието разрешение е почти невъзможно на този етап.
Ако сте в процес на ремонти или строеж, не насилвайте хора или ситуации във ваш интерес, защото може да се получи обратен ефект.

Още от хороскопа за Стрелец 

[ad id=“236999″]

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е доста напрегнат месец, в който или вие няма да имате достатъчно търпение или другите няма да имат търпение спрямо вас. Лесно ще възникват спорове и конфликти, а желанието за помирение ще бъде трудно или невъзможно. Овладейте емоциите, амбициите и желанията си още в началото на месеца. Не рискувайте важни за вас планове, ангажименти и отношения.
През март ще преживеете важно събиране, разговор или друго емоционално преживяване свързано с момиче или млада жена, която вероятно е ваша роднина.
Очакванията ви за развитие на предварително уговорени ангажименти и общи действия с мъже ще се реализират по най-добрия начин.
Март ще бъде благоприятно време за контакти с мъже, работа с мъже и всичко, което е свързано с тях.

Още от хороскопа за Козирог 

[ad id=“237001″]
Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей март ще ви ангажира с важно събитие около момче или млад мъж от кръга ви роднини. Предстоят няколко емоционални преживявания свързани с хора от семейството ви, предимно мъже.
Март ще е благоприятен месец за завършване на вече започнати дела. Макар и някои от тях да са се развили бавно или по-трудно, то сега ще се преживее един възход или успешен завършек.
Изненадите този месец по някакъв начин ще бъдат свързани с миналото ви, с вече преживени събития или хора, които вече сте срещнали в живота си.
Март няма да бъде от най-успешните месеци за печалби или по-големи доходи от работа. Не насочвайте вниманието си в тази посока, а по-скоро в качественото изпълнение на задачите и плановете ви.

Още от хороскопа за водолей 

[ad id=“238430″]
Риби

Ако сте родени под знака на Риби през март ще ви изнервят действията и разговорите с жена, която има своя идея за живота и се опитва да ви я наложи. Конфликта с нея няма да я накара да приеме, че вие имате собствен живот и собствено мнение. Като цяло трудна задача….
През март ще сте напрегнати от забавянето на важна за вас информация или документи. Понякога новините ще са объркващи, дезинформиращи, разочароващи ви.
Ще има умишлено подобно въздействие от страна на човек, който няма интерес нещата във вашия живот да се развиват добре.
Объркани от различни емоции и преживявания през този месец по-често ще търсите срещи с проверени приятели, за разговори с тях, за оглед на различни ситуации през техните очи. Все пак когато става дума за споделяне на лична информация бъдете по-предпазливи.
Битовите и любовните проблеми ще вървят почти ръка за ръка. Хубавото е, че ще бъдат кратки и бързо ще отминат.

Още от хороскопа за Риби 

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

Какво ви очаква през март? Открийте в най-точния хороскоп! Овен-Лъв


image0 (9K)