Какво ни съветват звездите през месец април 2018

Месечният хороскоп за април 2018 година ви съветва да оправите хранителния си режим, сутрин да правите гимнастика и да започнете борба с вредните навици. 

[ad id=“225664″]

И така, колкото по-рано се заемете с подобряване на самочувствието си, толкова по-добре. През април не трябва да пренебрегвате мерките за профилактика и да бъдете лекомислени. Ако имате желание да промените външния си вид, то се обърнете към опитни фризьори, козметици и стилисти. Именно те ще могат да ви преобразят до неузнаваемост. Естествено, в най-добрият смисъл на тази дума. Позитивното настроение през април 2018 година ще ви помогне да избегнете дългата депресия. Но, ако вие продължите да общувате с негативни хора, то може да загубите положителния си заряд и безценното си време.

[ad id=“263680″]

Хороскопът за април 2018 година съветва да се разходите по магазините, за да се зарадвате с модни дрехи. Понякога, дори и дребните придобивки повдигат настроението, нали така? Важно е, вие да вървите уверено по пътя си и да не се съблазнявате по разни авантюри. В любовната сфера се очакват такива ярки промени, че душата ви ще бъде изпълнена от удоволствие. През април 2018 година много ще срещнат не просто „своя“ човек, но и ще създадат щастлив и устойчив съюз.

Хороскопът за април 2018 година препоръчва да не хленчите и да не се оплаквате от съдбата, най-добре е да станете от дивана и да се разхождате вечер в парка. Възможно е да се запознаете с интересни хора или да срещнете любимия човек. Важно е да не преследвате идеала, а да приемете човека такъв, какъвто е. Защото вие също не искате да променяте кардинално характера или навиците си, нали? В семейния живот ще царят тишина и благодат, макар и не винаги. Ако започнете да критикувате съпруга/та и игнорирате неговите/нейните знаци на внимание, флиртувате наляво и надясно, то конфликтът ви е „в кърпа вързан“.

Астрологичната прогноза за април 2018 година препоръчва да бъдете сдържани в думите и благородни в действията си. Пролетното време позволява да излизате сред природата, да се занимавате активно със спорт и, разбира се, да се влюбите. Не забравяйте да се срещате със старите си приятели, да пътувате и да се развличате. Особено, ако вашия живот е в затворен кръг – дом – работа – дом. През април 2018 година трябва да се радвате на дреболиите, наслаждавайте се на природата и дори пейте от щастие. А, ако си вземете отпуска отидете на санаториум или в някой курорт. Всичко ще бъде по-добро отколкото да си седите у дома пред телевизора и да съжалявате, че сте си взели отпуска.

Природата наоколо разцъфтява, затова, вие трябва да вземете пример от нея. Важното е да не прекалявате с любовните романи, интимните срещи и емоции. Иначе, вашите планове не само, че ще рухнат, но и ще ви създадат много проблеми. Активността през април 2018 година ще помогне само на тези, които до този момент са спали добре и само са наблюдавали случващите се събития.

Хороскопът за април 2018 година обещава добър период. Внимателното и меко отношение към близките хора трябва да бъде приоритет! Вие постоянно сте заети с работа, което може да не се харесва на домашните. Защото битовите и жилищни въпроси няма да се разрешат от само себе си. Има възможност да разширите или да купите по-просторно жилище. През април 2018 година много ще се върнат към предишни обожатели, а някои ще срещнат „единствения/та и неповторим/а“.

Пролетта е време за романтика, нежност и любов, затова никой, през този месец, няма да остане без надежди и ярки чувства. Трябва да бъдете много внимателни на пътя, у дома и в службата, когато работите с режещи предмети, защото има риск да получите травма или счупване.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през април ви предстоят разговори с жена свързани с пари. Тя може да бъде от кръга ви роднини, ръководител в службата или да е представител на финансова или банкова институция. През този месец ще изживеете стрес или уплаха покрай събития в живота на приятели или познати. Ваша приятелска връзка ще бъде подложена на проверка, чрез намесата на други хора във вашите отношения. През април може да сте тъжни поради липсата на близък мъж в живота ви, който е някъде надалеч или има други ангажименти. сега са възможни по-сериозни или по-трудни ангажименти свързани с имот или дом, в който живеете. Този месец няма да бъде благоприятен за развитие или разрешаване на подялба свързана с наследство или други подобни ангажименти. Любовният ви живот почти изцяло ще зависи от емоциите и настроенията на партньора ви. Възможни са прояви на ревност или недоразумения, които да предизвикат продължителен конфликт или охлаждане на отношенията ви. От вас зависи как ще преминете през този труден период. За някои от вас съдебно дело от финансов характер ще има благоприятно развитие, но няма да приключи сега. Сега са възможни финансови успехи за младите мъже, предимно от работа, бизнес или друга легална дейност. Мъжете над 35 години по-често ще имат необяснимо тъжни или песимистични настроения. Сега не всичко ще се реализира така както вие искате или очаквате и това допълнително ще ви натоварва с негативни емоции. Жените над 35 години ще имат по-големи отговорности и ангажименти свързани с пари.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец едно от най-важните неща, което ви предстои е, че ще имате шанс и късмет да разрешите важни за вас неприятности свързани по някакъв начин с дома ви или с имот, който притежавате. Сега съдбата ще бъде по-благосклонна към вас при разрешаването на имотни или материални проблеми. Вероятно със закъснение ще получите новина от друго населено място свързана с неприятно събитие в живота на хора, които познавате. Бъдете внимателни с кореспонденция или документи, които чакате от друг град или държава. През този месец плановете или очакванията ви свързани със семейството ви ще имат развитието, което вие желаете и за което ще вложите енергия и време. Възможно е да присъствате на семейно събиране, за което ще имате предварителна покана или уговорка. Сега ще преживеете радостни моменти или важно събитие свързано с момиче или с млада жена. Образованието, кариерата или публична изява на дете ще бъде едно от основните събития или ангажимент през този месец. Възможни са събития свързани с ин витро процедури, осиновяване или благотворителна дейност свързана с деца. Изненадите този месец няма да са приятни. В повечето случаи ще имат връзка с миналото ви или с тайни в семейството ви, в личния ви живот, грешки от миналото ви, за които не искате да си спомняте. Жените до 35 годишна възраст ще имат много силен месец, с очаквани и неочаквани възможности за развитие и прогрес.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през април ще ви се наложи да разрешавате проблем, който ще ви конфронтира по някакъв начин с мъж (ваш роднина, колега, ръководител, обществена личност). Сега няма да имате причини за лошо настроение или дпресия, но така или иначе ще преминете през подобни настроения. Април ще бъде един много успешен месец, със шансове за които мечтаете от доста време или за успехи, за които сте вложили много енергия. През този месец ще получите или изпратите пари, които ще имат връзка с жена. Април ще бъде благоприятен месец за покачаване доходите в семейството на жените над 35 годишна възраст. Любовният ви живот ще е неспокоен, с различни емоционални преживявания, ще се преживее турболенция откъм чувства и желания. Стара драматична любовна връзка или брак отново може да бъде притеснение. Промяна, която сте предприели вече може да се сблъска с нечия злонамереност или друг вид емоционална, психическа или физическа атака. Изненадите в този план ще са най-различни, но те не бива да ви отказват от пътя, по който сте поели. Една новина или предложение през този месец ще ви принудят да размислите сериозно и задълбочено преди да дадете отговор. Възможно е сега успехите на ваши приятели, да ви накарат да се замислите какво вие самите сте пропуснали като шанс през живота си в последните няколко години. Мъжете над 35 години ще бъдат склонни с натиск и сила да разрешват проблемите си, което може да има създаде нови такива.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през този месец заедно с жена ще вложите време, пари и енергия да разрешите битови или имотни проблеми. Възможно е да имате по-големи ангажименти или грижи около ремонт свързан с имот, който притежавате. Пре този месец може да следите професионалната реализация на млад човек от семейството ви, който учи или работи в друг град или държава. Сега ще имате контакти с по-млади хора от вас, в повчето случаи такива, които не познавате. Възможно е тези контакти да имат връзка с настоящата ви работа, с проект с който сте ангажирани в момента или работата ви да бъде свързана с деца. Ще ви разстрои неприятна новина свързана със здравословен проблем в живота на човек, когото познавате и неговото неблагоприятно развитие (поне на този етап). Във финансов план ще имате добри доходи или поне възможност да реализирате такива (ако сте достатъчно активни и амбициозни). Разходите ви също ще бъдат по-големи, така че планирайте добре бюджета си. Пазете парите си на обществено място. Като цяло април ще се реализира според очакванията ви. Големи изненади едва ли ще има. По-добро развитие ще имат домашните ви дела, отколкото професионалните. Възможни са промени в дома ви, които ще ви създадат приятни емоции. Младите мъже Рак ще имат много силен месец в професионален план, с възможности за добро представяне на изпит, презентация, интервю за нова работа и др.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през този месец ще имат възможности да постигнете успехи в области свързани с финанси, в любовния си живот и всичко останало за което ще ви бъде даден шанс или късмета ще бъде на ваша страна. Съчетанието между всички тези неща може да ви донесе незабравими преживявания и прогрес. През този месец може да получите повишение на заплатата си, по-добре платена позиция или нова работа, възможност за допълнителни доходи и др. Повечето от вас ще отделят средства за подобрения или промени в дома си. През април ще имате възможност да хармонизирате важни за вас отношения с жена или да помогнете на жена да разреши свои неприятности. През април ще имате възможност да се върнете към свои стари идеи и планове. Сега ще получите важна за вас информация или предложение, което ще направи възможно тяхното реализиране. Април ще бъде благоприятен месец за ангажименти свързани с наследство, наследствени имоти или имот на ваши родители, които ще имат нужда от помощ. През този месец ще преживеете доста изненади. В повечето случаи те ще имат връзка с вашето семейство, с роднини от близо и далеч, с бъдещ годеж или сватба и други подобни събития. Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на проблеми в брака ви. През този месец ще присъствате на важно събитие свързано с момче или млад мъж. Жените над 35 години ще имат благоприятен месец за приключване на стари проблеми и задължения. Младите мъже Лъв ще могат да се зарадват на ново приятелство или важна придобивка.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е един месец на важни, но напрегнати събития свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава. Ако вие имате в плановете си пътуване през този месец, то причината за това може да е твърде важна и определяща бъдещето ви. Притеснението или напрежението обаче няма да ви помогнат. Вие ще получите това, което ви се полага или ще успеете дотолкова, доколкото ви е дадено да постигнете. Този месец като цяло ще ви донесе твърде противоположни емоции и настроения. Преди всичко те ще засегнат вашия емоционален живот в брака или любовта. Събитията предполагат временни раздели (поради различни причини) или конфликти с бивши партньори. През април ще имате среща с мъж, за която ще имате по-големи очаквания. Обещанията или уверенията, които ще ви бъдат дадени ще се окажат измамни и лицемерни. Ако разчитате на тях за развитието на ваши важни планове – по-добре се подсигурете! През този месец може да ви изнерви или разстрои намесата на жена в личния ви живот или в професионалните ви отношения и ангажименти. Единственото успокоение, което мога да ви дам е, че тя няма да се задържи дълго там, където е в момента. Април ще бъде благоприятен месец за всичко свързано с деца, както ваши собствени, така и ако работите с деца. Сега може да ви се наложи да проведете важни разговори или да вземете важно решение свързано с дете. През този месец колкото и да ви е трудно избягвайте конфликтите. Факта, че сте обидени или сърдити на някого запазете за себе си, докато се успокоят емоциите и от двете страни. Едва тогава ще можете да проведете един откровен разговор, ако все още има нужда от такъв. Младите жени Дева ще бъде добре да преразгледат приятелите си и тяхното вмешателство в личния им живот.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през април ви предстоят повече ангажименти свързани с по-възрастен от вас мъж. Те могат да са свързани със здравословен проблем или с разрешаване на друга неприятна ситуация. Отношенията между представителите на различните поколения ще бъдат по-трудни и конфликтите ще са с неприятно развитие. Този месец ще е интересен по отношение на професионалното ви развитие, тъй като сега ще възникне нова или по-добра възможност там, където сте в момента. Новите хора в професионалното ви обкръжение ще донесат нови идеи или нов начин на работа. През този месец трудно ще организирате и реализирате планове свързани с дете или внуче. Ако работата ви е свързана с деца, то резултатите ще са незначителни или ще ви се налага да разрешавате проблем след проблем. Доходите в семейството ви могат да са в основата на напрежение поради различни причини. Ще възникне някакво усложнение или забавяне на пари, които очаквате да получите. През този месец ще имате възможност да стабилизирате положението на млад човек от семейството си, който е преживял някаква лична драма или неприятности през последните месеци. Забаването на важна новина или информация може да се окаже доста изнервящо през този месец. Все пак ще получите такава, но тя ще породи още много други въпроси или необходимост от решения. Младите мъже Везни ще успеят да намерят разрешение на свои неприятности или неясни отношения от предишните 3 – 4 месеца.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през април ще преживеете най-различни изненади свързани с приятели, които са близо до вас. Сега може да създадете и нови познанства при неочаквани обстоятелства. Април ще бъде щедър към вас във финансов план, но това не означава, че трябва да бъдете неразумни. Сега ще може да се зарадвате на регулярните си доходи, на допълнителни пари или неочаквана печалба. През този месец ще имат планове свързани с пътуване (предимно по семейни причини). Мнозина ще посрешнат гости от друг град или държава, предимно родственици с цел гостуване. Каквито и планове или очаквания да имате в този план, те ще се развият благоприятно и емоционално за вас. Притеснение или паника може да възникне около жена, която ще попадне в трудна ситуация, инцидент или ще има проблеми със съдебно дело. През този месец не всички ваши контакти и познанства ще се развият в градивна посока. Понякога ще ви се наложи да проведете срещи по неприятен повод или с неприятни хора. През април внимавайте с вещите в дома си, с разрешаването на битови проблеми, с покупката на нови неща за домашния интериор. Съобразявайте се с мнението на другите, със съветите на професионалисти и най-вече с реалните си нужди. Много неприятни последствия могат да възникнат от една лъжа, манипулация или хитрост. Жените над 35 годишна възраст ще имат моменти на страх или силно безпокойство свързано с неочаквана промяна, трудно решение или ще преживеят някаква човешка драма свързана с човек от семейството.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец през този месец ще вложите голяма част от енергията си в разрешаване на най-важните за вас проблеми. Една трета от годината си отива и вие много добре знаете цената на времето. Ако се организирате добре още в самото начало на април, в края на месеца ще има за какво да се чувствате горди и удовлетворени. Сега обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени, но не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, особено ако имате достатъчно амбиция. Мнозина от вас ще са в очакване развитието на планове или проекти свързани с имот или стопанство. Нещата се развиват бавно, но успехът няма да е далеч от вас. Изненадите сега ще дойдат чрез вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, задоволство от постигнати резултати или постижения. Сега може да използвате този месец за представяния, за интервю за нова работа и др. През този месец най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или дриги неприятни ситуации, за които вашата защита като родител няма да е достатъчна. Малко по-непредвидимо ще се развият събитията при младите мъже Стрелец, които ще трябва да коригират свои ангажименти или обещания. Ако направите тези неща внимателно и добре обмислено, тогава никой няма да бъде обиден, излъган или ощетен.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през април ще ви се наложи да се погрижите за здравето на човек от кръга си роднини. Вероятно грижите ще бъдат в дома където живеете, тоест ще успеете да се справите с домашно лечение. Ако пътувате през този месец бъдете внимателни с документите и парите си. Платете всичко предварително и не оставяйте неочаквани изненади да ви сварят неподготвени. (особено във финансов план). Възможни са проблеми с личен автомобил, които да изискат разход на средства за тяхното разрешаване. Конфликт с жена през април ще продължи катко време, но ще бъде много емоционален, с размяна на силни обиди и обвинения и дори със заплахи. Любовният ви живот няма да е скучен, но и няма да бъде това, което вие искате. А това, което вие искате няма да се случи нито този, нито следващият месец. Колкото по-реално гледате на нещата, толкова по-малко негативни емоции ще акумулирате. Хубавите събития през този месец ще се случат в семейството ви, ще са свързани с финансови приходи или печалба от семеен бизнес и др. Годеж или сватба през април също са възможни в кръга ви от роднини. Младите жени Козирог ще трябва да се погрижат за баща или дядо. който ще има нужда от помощ от по-млад и активен човек. През този месец мъжете над 35 години ще имат силна връзка или специални ангажименти с дъщеря или внучка.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през април може да се ангажирате с реализацията на ваши смели идеи и планове. Каквото сте обмислили и подготвили досега – това ще е. Имали сте достатъчно време за подготовка, сега е време за реализация или продължение на база постигнатото досега. Ще следите с очакване събитията в любовния или личния живот на момиче или млада жена, която може да бъде ваша родственица или близка приятелка. През този месец ще имате възможност да помогнете на приятели или роднини, които имат неприятности или сложни проблеми за разрешаване. Вероятно точно вие ще се окажете точния човек, който ще даде правилния съвет, ще отвори правилната врата откъдето решението ще дойде. Неочакваните събития в дома ви, не би трябвало да ви изненадат през този месец. Те по-скоро ще ускорят някои процеси свързани с наложителни и неотложни промени или премествания. Ако сте ангажирани в съдебно дело свързано с жилище или имот, това ще бъде благоприятен месец за неговото развитие. Новина свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате ще ви разстрои. За съжаление, най-вероятно той или тя живеят в друго населено място и директна среща между вас е малко възможна. Относно работата ви този месец ще е малко по-напрегнат предимно откъм финансовата дейност на фирмата или компанията, където работите. Възможни са по-малки приходи, неуредени финансови отношения или други спънки. За младите жени Водолей април ще е важен месец в любовта: начало на нова връзка, развитие към по-сериозно обвързване на създадена вече такава.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през този месец ще преживеете конфликт или друга неприятна ситуация свързана с мъж, който вероятно живее в друг град (държава) или има работа свързана с пътуване (транспорт). Сега ще възникнат разходи свързани с млад човек (най-вероятно от мъжки пол) свързани с предстоящо важно събитие в личния му живот или кариера. Ще получите идея или предложение за обща дейност от страна на приятел, която изглежда примамлива и реализуема. Ако е в рамките на закона – действайте! През този месец са възможни всякакъв вид раздели в семейството ви: на хора, на вещи или на други неща. За всяко нещо ще има определена причина и най-вече ще бъде за по-добро бъдеще. Разводът в семейството на роднини или приятели ще отвори нова страница пред двамата партньори за едно по-добро бъдеще. През този месец ще имате най-различни поводи за радост, не толкова големи, но важни по някаква причина. Сега наистина е важно да се радвате на малките неща от живота си. Битови или имотни проблеми могат да ви изненадат неочаквано и да ви създадат нова непрегната ситуация в живота ви. По-голямото напрежение обаче може да дойде от разкриването на ваши собствени грешки, пропуски или злонамерени действия на друг човек. Жените Риби да избягват психологически или емоционален натиск върху децата за някакво решение или действие, за което те са против. Рискувате да предизвикате голям срив в отношенията си. Някои жени над 35 годишна възраст ще преживеят раздяла с дете поради различни промени или събития. Мъжете над 35 години, които ще пътуват този месец да избягват всякаква форма на агресия по време на пътуване.
dunavmost.com


image0 (9K)