Какво ни предсказват сънищата?

Аз и синът ми отиваме на плажа привечер. Там ще си купим торта и ще празнуваме рождения му ден. Има много цигански бараки, в които продават разни неща.

[ad id=“225664″]

Мръсно и тъмно е. Аз започвам да търся кой ще ни направи детска торта веднага. Предлагат ми с жираф. Циганка казва, че украсата ще струва 99 лв. Скъпо ми е. В този момент се усещам, че съм се улисала и съм забравила за сина ми. Няма го.

Започвам да обикалям и да викам името му. Циганите ме гледат. Никъде не го намирам. Вървя, викам и съм отчаяна. Тъмно е и нищо не се вижда. Намирам нови детски ръкавици. Звъня на мъжа ми и му казвам, че съм изгубила детето, а той казва – аз съм на работа. Събудих се в пот.

[ad id=“218001″]

Алена отговаря:

Сънят говори за липса на предпазливост, на прекалено доверие, дори и ако те спре врачка на улицата, на готовност да приемеш всичко казано – озовали сте се сред цигани – няма лошо, но не всички са добронамерени. Жираф на тортата означава пустота, която ще настъпи неочаквано в душата ти или в душата на сина ти заради обида или твои необмислени „напътстващи“ думи. Синът ти явно не е бил доволен от мястото, където си го завела, а случилото се и неговото изчезване са знак, че е време да взима вече и сам решенията за себе си, дори и да не е тръгнал по своя самостоятелен път, без твоя намеса и опит да управляваш живота му, за да не го тласнеш в неочаквана и погрешна посока.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)