Какво може да научиш от една-единствена целувка!

Може да разберете за партньора си след първата целувка, ако разбира се сетите да им обърнете внимание!

[ad id=“225664″]

1. Има ли химия помежду ви?

Химията между двама души не може да се опише с думи, тя е нещо, което се чувства. Когато устните ви се докосват, иска ли ти се този миг да трае вечно или бързаш да се отдръпнеш? Дори и партньорът ти да не е страхотен в целувките, ако изпитваш привличане и трепет, това е страхотен знак. Ако обаче се чувстваш разочарована още при първите целувки и не усещаш никакви искри, това едва ли някога ще се промени.

[ad id=“263680″]

2. Дали той ще е добър в леглото?

Начинът, по който се целува един човек, може да ни покаже и какъв ще бъде в леглото. Обърни внимание не само на устните му, но и какво прави с ръцете си, как се движи, кои части от тялото ти гали, дали е настъпателен. Ако се държите за ръце, ако накланя тялото си към твоето, ако краката ви се преплитат – всичко това създава допълнителна връзка помежду ви и ако той използва цялото си тяло при целувките, най-вероятно ще бъде и по-активен любовник.

3. Дали е уверен в себе си?

Начинът, по който той ще подходи към първата целувка, може да ти покаже колко е самоуверен. Дали нервно си играе с ключовете, преди да се реши да те целуне? Дали се решава изневиделица да те целуне? Дали прокарва пръсти през косата ти? Страхува ли се да срещне погледа ти преди това, а след това? Увереният човек знае какво прави и не съжалява за постъпките си. Ако и двамата се чувствате развълнувани, но уверени при първата целувка това е много добър знак. Друг признак за увереност е ако той не се страхува да ти направи комплимент след целувката или просто да покаже емоциите си. Ако той е открит в такъв момент, значи е честен и помежду ви няма да има тайни.

[ad id=“236993″]

4. Дали се грижи за себе си?

Ясно е, че личната хигиена е важна, но първата целувка рядко се замисляме за хигиената на другия. Обаче целувката може да ни разкрие и дали човека срещу нас се грижи за себе си. Дали дъхът му мирише на ментова дъвка? Усеща ли се да носи парфюм? Ухае ли добре? Ако отговорът е „да“, той се интересува от мнението ти и се грижи за себе си. Ако обаче лошата му хигиена ти направи впечатление, това едва ли ще е единичен случай.

5. Дали е добър слушател?

Когато се целуваме, не можем да изразим желанията си гласно, но можем да ги покажем с езика на тялото. Основният трик е да видиш дали партньорът ти следва твоя ритъм и ако му покажеш, че нещо не ти харесва – да спре. При всяка целувка ние изпращаме десетки малки сигнали, които показват на другия колко бързо да е темпото, колко език да използва, дали да е по-настъпателен или да се отдръпне. Ако той чете тези сигнали, значи обръща внимание на желанията и нуждите ти.

[ad id=“236999″]

6. Колко сериозна ще е връзката ви?

Очевидно е, че целувката показва интерес, но не е задължително намеренията му да са сериозни. Все пак има как да разбереш каква връзка иска по вида на целувката. Дали е бил особено нежен и внимателен? Дали целувката е била малко прибързана и припряна? Дали се е спрял само на целувка или не е пропуснал и да те опипа? Не забравяй и за собствените си чувства. Искаш ли още от тези целувки? Дали те е накарал да се размечтаеш? Или пък не можеш да си представиш нищо сериозно с такъв човек?

7. Дали действа прибързано?

Първата целувка може да ни покаже и дали човекът срещу нас е нетърпелив. Ако той бърза да те целуне, ако си пъха езика в ухото ти, бърза да провре ръка под блузата ти и т.н., той със сигурност просто иска да спи с теб. Ако всичките му действия са много прибързани и те карат да се чувстваш некомфортно, той едва ли те възприема сериозно, но и нещо повече – той определено не е търпелив човек и не може да се наслаждава на момента.

8. Дали те цени?

Поведението му след целувката също показва отношението му към теб. Просто проследи реакцията му. Дали е усмихнат и щастлив, че си позволила да те целуне? Дали очите му искрят от желание, но се държи кавалерски? Утвърдителните отговори на тези въпроси показват, че той те цени и се радва да бъде с теб.

dama.bg


image0 (9K)