Какво казват звездите за седмицата 21-27 януари

Овен

Имате обикновено и спокойно начало на седмицата. Не очаквайте големи емоции, всичко върви по план, но няма да се оправдаят някои от смелите ви очаквания. Това не е толкова лошо, за всяко нещо си има време. Необходимо е да се пазите от разточителност. Може да останете на червено, ако се изхвърляте в смели покупки.

В семейството ви може да възникнат спорове за пари. Обикновено вие налагате мнението си, но този път трябва да отстъпите една крачка назад.

Тайни разговори с влиятелни хора може да ви донесат необходимата помощ. В работата ви настъпват промени и вие трябва да съобразите действията си с това. Възможно е да се наложи да работите с нови хора или да вършите и чужда работа поради нова структура.

Настроението ви е променливо, психическото ви състояние – нестабилно. Не приемайте това, което ви казват хората за чиста монета, някои може да си правят експерименти на ваш гръб или просто да изпитват чувството ви за хумор.

Отложете пътуванията, ако не искате да усложните положението си. Имате някои неотложни задачи, които няма да успеете да прехвърлите на други и трябва да ги свършите. Възможно е да се заемете с благотворителност и това да ви направи по-спокойни и балансирани.

Добрите ви дела са видни и ви носят дивиденти в бъдеще време. Общият съвет към хората от този знак е: бъдете активни, преодолявайте своите страхове и не се колебайте да рискувате. Необходимо е да изработите план за действие, за да не се разпилеете.

Телец

Спокойни сте, защото страстите от миналите дни са забравени и вие вървите уверено напред. Не се отпускайте, продължавайте даже и да ви пречат. Около вас е пълно с хора, които се опитват да ви вредят, но вие имате хъс и решителност да постигнете успеха, към който се стремите отдавна. А той е свързан и с повече пари, което е нужно за вас.

Наближава краят на вашите мъки. Най-сетне успявате да уредите сметките си за дълъг период от време. Сега можете да помислите за себе си и за своите нужди.

Необвързаните от зодията може да изживеят нова любов. Даже и семейните може да се почувстват увлечени от нова и интересна личност. Очаква ви много работа, но вие се справяте.

Песимистичните мисли, които са се въртели в главата ви изчезват поради добро стечение на обстоятелствата. Ангажиментите ви може да сблъскат вашите интереси с тези на решителни и напористи хора.

Противопоставянето може да стане факт. Затова пък този период ви дава възможност да изкарате допълнителни средства или да получите такива от близки хора. Настроението ви е чудесно.

Звездите ви предоставят шанс да възвърнете стари позиции, да превземете отново територия, която ви е скъпа. Най-вероятно е да разцъфти нова любов. Възможни са имотни съдебни дела.

Тревоги около пари и плащания свързани с хора от приятелското ви обкръжение, съседи. Избягвайте да давате пари на заем, а ако имате да връщате – бъдете коректни! Материалните интереси остават на заден план.

Възможно е постигането на високи цели и победи над себе си. Въпросите за властта и свободата, за лидерството и подчинението излизат на преден план. Искате да успеете не само заради парите.

Близнаци

Възможно е да вземете решение, което изглежда прекалено смело за вас. Не искате да сте в подчинено положение и няма да се колебаете дълго. Не е изключено да смените работата си или да попаднете в нова сфера на дейност. Добре е да не бързате, информацията е много важна, ако не искате да допуснете груби грешки.

Работата с пари или документи може да се окаже проблемна. Нямате достатъчно концентрация и това може да доведе до неочаквани обрати.

Доверете се на професионалисти и няма да съжалявате. В част от вас може да се появят допълнителни отговорности за близки хора. Не е изключено да има болен, за когото трябва да положите грижи.

Други може да тръгнат на път. От вас може да поискат да вземете решение относно недвижима собственост. Трудните въпроси не налагат бързи отговори, опитайте се да си дадете отсрочка, за да проучите нещата в цялост.

Една част от вас може да започнат нещо ново, диета, спорт или участие в някаква организация. Това може да ви позволи да попаднете в нова среда, да изживеете нови емоции.

Вълнува ви среща с любим човек или по-възрастни хора. Жените от зодията може да се опитат да бъдат много красиви и одухотворени. За целта може да посетите фризьор, козметик или да отиде на спа процедури.

Имате възможност да покажете познания и богато въображение. Това може да ви осигури почитатели, но и такива, които не биха искали да успеете. Бъдете добронамерени към хората, ако искате да получите същото.

Рак

Анализът на събраната информация може да доведе от количество до качество. Делата не трябва да се форсират, на този етап е по-добре да знаете какво правите и да го правите бавно и старателно. Не трябва да разчитате на много хора, може да се доверите в краен случай на близък.

Хората са тези, които могат да объркат плановете ви. Само с изпитани методи може да стигнете до целта.

Започват промените в живота ви, много размествания има, хората ви предлагат възможности, които са добри, но за съжаление няма да можете да ги използвате в максимална степен.

Други са проблемите ви на този етап и с тях трябва да се борите. Осъзнавате на практика максимата „С търпение всичко се постига“.

Възможно е да ви бъде много трудно, но в края на краищата постигате своето и сте горди заради качествата, които сте показали на останалите.

Не се преуморявайте с физическа работа. По отношение на имунитета ви има още какво да се желае, яжте повече плодове и зеленчуци.

Не са изключени любовни връзки и служебни авантюри. За да не попречат на работата ви, се опитайте да намерите баланс, в противен случай може да си навлечете проблеми.

Вашето красноречие може да изиграе голяма роля за лансиране на идеите ви. Професионалните успехи определят позицията на ръководството. Започват промени в живота ви, за които трябва да сте подготвени.

Хората от този знак се превръщат в истински господари на съдбата си. С воля и упоритост може да доведете нещата до успешен край и да получите мечтана придобивка.

Лъв

Очаквате нещо, но то не се получава както и когато искате. Вземете инициативата в свои ръце. Имате достатъчно енергия, насочете я за своето усъвършенстване и общувайте повече. От някои приятелски връзки може да се роди солидно партньорство. Звездите ви провокират да кажете или направите нещо.

Може да споделите в домашна обстановка това, което ви вълнува и да получите добри съвети. С една покупка грешите, помислете още веднъж ако не сте я направили.

Възможно е да получите голямо удоволствие от смяната на обстановката. Новите запознанства ви насочват към неща, които не сте правили или не са означавали много за вас до този момент. През този период се очертават и нови любови, или възстановяване на стари такива.

Не се препоръчват мащабни начинания, крупни покупки, сключване на договори. Периодът не е благоприятен заради разсеяност или лекомислие от ваша страна. Търсите решение на един въпрос и най-вероятно го намирате.

Контактите ви с влиятелни лица може да са затруднени. Не се подавайте на провокации, останете верни на себе си, умни и мъдри в критични моменти. Сега не е важно какво искат от вас, а какви са приоритети ви.

Всички сфери на живота ви се намират в неустойчиво състояние: късметът е вероятен, но и неудачите също. Вероятно неприятностите ви са предизвикани от други хора, от сплетни и интриги. Избягвайте колективната работа.

Към края на седмицата всичко започва да се оправя. Дреболиите няма да ви нервират така, защото имате ясна цел пред себе си и знаете, че тя е важна, а не друго.

За вас има един много съществен въпрос сега, да съхраните мира и спокойствието в дома си, всичко останало трябва да мине на втори план. Няма да е толкова лесно да постигнете успехи. С цената на много усилия и контакти се придвижвате напред, крачка по крачка.

Дева

Вие сте в неизгодна позиция, затова бягайте от конфликтите. Ако имате текуща работа, която гони срок, се концентрирайте върху нея. Бъдете по-внимателни при работа с документи. Вашите мечтания в момента ви пречат. В професионалната сфера настъпва раздвижване. Някои ваши колеги се притесняват от новостите, но това е излишно.

Запазете спокойствие, вие лично няма да бъдете засегнати лошо, тъкмо обратното. Стара любовна връзка може да се възроди отново.

Обхваща ви радостно настроение, желание да видите повече неща. Не е изключено много бързо да организирате едно пътуване. Възможно е да проявите импулсивност. Чувствате, че трябва да направите нещо радикално, да покажете своята индивидуалност.

И все пак гледайте да не преминете тънката линия, която дели гениалността от лудостта. В дома ви всичко е наред. Новините са добри и това ви кара спокойно да се отпуснете.

Имате ново хоби или увлечение, което ви държи в тонус. Помислете дали то не може да стане източник на доходи. На дневен ред може да застане финансов въпрос.

Имате плащания, които не са малки за бюджета ви, може да се опитате да намерите допълнителни пари или да замените ненужна собственост за такива.

Възможно е да се почувствате добре заради нещо дребно. Може да ви зарадва хубавото време или мил жест на внимание. В душата ви се възвръща добротата и сърдечността.

Везни

Строго, но справедливо подхождате към децата си или своите подчинени. Изисквате постоянство и воля и това е правилно. Даже и да не усещате благодарност, след време може да оценят заслугите ви. Не се страхувайте от нововъведенията. Експериментирайте, търсете предизвикателствата.

Животът може да бъде интересен, ако общувате повече и пътувате повече. Възможно е да изпаднете в недоумение. Вашата вяра е разколебана заради събитията или пбстъпките на някои хора.

Анализирайте ситуацията още веднъж, за да разберете какво движи процесите. Така може да намерите и своето място в тях. Не правете компромиси, които не са ви по вкуса. Може да съжалявате за слабоволието си след време.

Общата работа с роднини или приятели няма да е успешна, най-добре работите когато сте сами. Сдобивате се с информация по интересуващ ви въпрос.

Това прави нещата по-ясни и сигурни. Виждате перспективата и това е най-хубавото нещо за момента. Сега е нужно да организирате, да съгласувате, да уточнявате.

Имате голям късмет. В любовта чувствате пълна хармония, всички пречки и недоразумения са премахнати. В професионалната сфера се налага да търсите контакти с влиятелни лица.

Подписването на дългосрочен документ застава на дневен ред. Внимавайте, четете добре клаузите и не се хващайте за измамни обещания. До вас има човек, който ви разбира и може да ви даде ценни съвети в този момент.

Скорпион

Някой се опитва да ви подлее вода и от това ви става неприятно. Искате да се насладите още на почивката, не сте готови да се втурнете в задачи, но това едва ли може да стане. Близък е нетърпелив да ви види в действие. Заплахите могат да бъдат с обратен ефект.

Не се карайте, търсете коректния тон и дипломатичното решение на спорните въпроси. Околните оценяват вашата деликатност, в противен случай може да се сдобиете с яростни опоненти.

Използвате вродения си чар, за да прокарате една интересна идея. В нея има хляб, не се отказвайте само защото не сте правили подобни неща. Продължете методично и целенасочено да вървите към целта си.

Сами ви е по-лесно отколкото с тежкия товар на роднини и близки. С тях уточнявайте детайлите, но сами трябва да свършите важната работа.

Възможно е да ви изненадат неочаквани гости. С парите не сте добре, но съумявате да се справите. Заради личен ангажимент може да пропуснете едно удоволствие с колеги или приятели.

Отделете повече време за любимия човек. Той се нуждае от вашето присъствие, бъдете нежни и внимателни и може да получите в замяна същото. Умението ви да отстоявате позициите си се проявява при вземането на решения.

Склонността ви към анализи позволява да откриете слабостите в изпълнението на дадена работа. Вашата популярност нараства, но заедно и това и любопитните погледи насочени към вас.

Стрелец

Имате повод за радост. Нетърпеливи сте, това може да ви изиграе лоша шега. Опитайте се да бъдете адекватни на ситуацията. Навлизате в период, който е и труден, и лесен, зависи от вашето разположение и вяра в собствените ви сили. Новостите на работното място ви карат да се замислите.

Учете се от всичко, но не спестявайте добри думи за хората, на които държите. Заедно може да преодолеете едно сериозно изпитание по пътя.

Допълнителната работа, която сте поели определено ви затруднява, но това се налага по финансови причини. Важното е да сте мотивирани и да виждате смисъла от това, което правите. Взимате инициативата в свои ръце и впечатлявате хората с хъс и настоятелност.

Освен всичко друго имате и чувство за хумор, а това прави общуването с вас приятно и леко. Екипната работа е съпроводена с някои трудности.

По друг начин си представяте резултатите, но трябва да се адаптирате към условията. За момента ви е трудно и това продължава на до началото на лятото.

Ако възникнат проблеми, те най-вероятно са финансови. Може да се наложи да вземате решения, да търсите възможности да удовлетворите исканията на близките си хора.

Бъдете принципни, не се поддавайте на манипулации. Не бързайте със заключенията, под повърхността нещата изглеждат различно.

Благородният жест не е толкова благороден. Въодушевени сте от някои перспективи, но помнете, че ви чака много работа.

Козирог

Внимателно се вслушвайте в това, което ви казват хората. Ако сте наблюдателни можете да поправите бързо една своя грешка и никой да не забележи. Мислете рационално и прагматично, всичко се подрежда добре. Излишната ви недоверчивост може да ви попречи.

Като се отказвате предварително от новостите, само губите. Вашата чувствителност е засилена. Негативните тенденции продължават.

Не трябва да се разделяте или да се карате с хората около вас. Колкото и да ви пречат роднините, бъдете коректни и търпеливи към тях. Имате общи интереси, не се отказвайте в решителния момент.

Възможна среща с човек, който живее далече от вас. Предстоят ви разговори, пътуване, срещи. Един подарък може да ви трогне. Новините имат съдбовен характер.

Тежат ви мисли, свързани с утрешния ден. Особено безпокойство изпитвате за децата си. Могат да се изострят някои отношения, но това е временно явление.

Бъдете балансирани в поведението си, не искайте само вашето да става. Може да ви хрумнат много добри идеи за бизнес. Любовта си заслужава жертвите, които смятате да направите.

Нуждаете се от пари, може да ги намерите бързо, защото сте умни и изобретателни. Много важно за успеха е да излъчвате самоувереност. Даже и да сте допуснали малки грешки и да имате пропуски, те са поправими.

Водолей

Очакват ви неприятности от финансов характер. Те се изразяват в по-малко заплащане или по-малко работа, различни спънки и неудобства, нежелани премествания и др. Трудности имат и тези, чиято работа е свързана с транспорт, превоз на хора или стоки. Усещате промените, новините ви тревожат.

Настроението ви няма да е добро, хармонията в семейния ви живот е нарушена. Няма да знаете какво искате, грешите в преценките си за някои хора и събития.

Не бързайте да изразявате позиции, особено пред влиятелни лица. Може да се наложи да работите с нови хора, опитайте се да бъдете деликатни, а не да ги настройвате срещу себе си с хапливи забележки.

Идеални хора няма, а в работата и вие не сте перфектни в този момент. Възможно е да направите грешка, за която да съжалявате дълго време.

Най-много трябва да внимават хората, които работят с пари. Съдбата ви предоставя възможност за избор. Опитайте се да бъдете разумни, а не емоционални.

Неочаквана среща може да наруши равновесието ви и да предизвика огромно желание да бъдете обичани. Някои от вас може да потърсят стар приятел за да се допитат до него.

Най-важното е да действате съвместно с хората около вас. Индивидуалните ви прояви няма да са успешни. От идеите на другите хора може да извлечете важни изводи и да си спестите време и усилия.

Една част от вас се заемат с решаването на домакински въпроси, ремонтни работи, със собствената си външност. Имате нужда да оправите условията си на живот и бит. Това е смела стъпка предвид ограничените ви средства в момента.

Контактите ви с роднини и приятели са успешни. Защитавате своите интереси, но в същото време правите нещо добро за общността. Така с малко усилия от ваша страна сте полезни и за себе си, и за другите.

Риби

Потопявате се в домашната си работа. Главният съвет е – не се увличайте по дреболии, изберете един проект и се съсредоточете върху него. Захванете се с тихи и спокойни занимания. С хубава книга в ръка релаксирате успешно. Съветите, които хората ви дават, са добри, но не са за вас.

Направете така, че те да останат доволни от възпитанието ви, но следвайте собствените си принципи и цели. Ако проявите вашата дипломатичност, това може само да ви помогне.

Изпитвате любовни чувства. Една надежда отново изгрява в душата ви. Искате да сте обичани, но трябва да покажете на човека, когото харесвате, че наистина е така. Може би той е като вас и също чака стъпка от ваша страна?

Всичко, което поставате като основа има по-нататъшно продължение. Не бъдете максималисти и не си създавайте проблеми от бързане и нетърпение.

Детайлите са важни, а не излишното философстване и мащабните граници. Едно добро намерение може да умре, ако го оставите за друг път.

Възможно е да промените нещо в живота си. Това може да е и лош навик. Мислете за себе си повече, гледайте на персоната си като на нещо уникално и значимо. Вярата в себе си е трамплин за големите неща в живота ви.

Може да имате сърдечни вълнения. Те могат да са свързани и с децата ви. Предстои ви събитие, което е важно за семейството ви. Опитайте се да започнете организирането му навреме.

Финансовите проблеми може да ви накарат да потърсите нестандартни методи за решаването им. Не се изнервяйте излишно, всичко се подрежда, намират се и хора, които да ви подкрепят в нужния момент.


image0 (9K)