Какво е състоянието на Гришо, след положителната проба за К-19

Мениджърът на Григор Димитров Георги Стоименов успокои феновете на звездата след положителния тест за коронавирус. Стоименов разкри в тв интервю, че Григор е по-добре и вчера не е имал никакви симптоми, а скенер на белите дробове е показал, че дробовете му са абсолютно чисти.

Първоначално Гришо е имал температура, която е спаднала. Последните изследвания са показали, че тялото му се справя отлично със заразата.

„Нямаме притеснения. Когато разбрах, че Григор има вирус, си направих тест веднага. Резултатът е негативен. Това, че играчите се прегръщаха не е ненормално, защото преди това всеки беше изолиран. Явно, когато няма абсолютна изолация, всичко е възможно.

Не сме имали съмнения, че е заразен с коронавирус. Това са играчи, които играят целогодишно и много често има някакви неразположения. Три месеца след избухването на тази епидемия, някак това започна да губи важност пред нас, за съжаление.

Емоцията, която съпровождаше участниците заради факта, че на са се виждали от много време ги накара да прекрачат някакви граници“, добави Стоименов, който е бил с Гришо на турнира в Сърбия.


image0 (9K)