Какво е правила Кейт Мидълтън преди да стане кралска особа?

Когато Кейт завършва средното си образование, малко преди да стане студент, посещава Чили пo благотворителна програма. Известно време е учила и в Британския институт във Флоренция

[ad id=“263680″]

Често виждаме херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън да присъства на не малко събития, дори докато е бременна. Тя поема най-различни обществени ангажименти всяка седмица.

След като Кейт се сгодява, а през 2011 година омъжва, посещенията и речите по официални събития се увеличават значително, пише сп. „Харпърс базар“.

Преди да стане част от кралското семейство, Кейт води съвсем различен начин на живот.

Когато Кейт завършва средното си образование, малко преди да стане студент, посещава Чили. В страната Мидълтън участва в благотворителна програма.

Известно време е учила в Британския институт във Флоренция.

Висшето си образование получава в университета Сейнт Андрюс в град Пангбърн, където се запознава с принц Уилям през 2001 г. Младата Мидълтън завършва през 2005 г. с отлична диплома в специалност „История на изкуствата“.

[ad id=“218001″]

След това Кейт започва да работи в семейната фирма за кетъринг на родителите си Карол Голдсмит и Майкъл Мидълтън. По-късно младата Мидълтън се премества да живее в Лондон, където работи на непълно време в скъп магазин за дрехи. Там тя организира доставките на аксесоари.

Бел Робинсън, основателка на магазина, споделя години по-късно в интервю за британския в-к „Вечерен стандарт“, че Кейт била много зряла и отговорна спрямо задълженията си, въпреки че по това време тя е вече преследвана от папараци и журналисти.

„През обедните почивки тя идваше в кухнята, винаги правеше компания на колегите. Разговаряше с всеки – от шофьорите, които доставяха стоките, до момичетата на касите“, разказва Робинсън.

[ad id=“218548″]

След известно време Кейт напуска работа, за да отдели време за себе си, както и да се отдаде на едно от любимите си хобита – фотографията.

През 2010 г. светът разбира, че Кейт Мидълтън ще бъде член на кралското семейство.

Тогава тя заяви в интервю, че макар да е напрегната, ще се постарае да работи много здраво, за да представя монархията в най-добрата й светлина.

Vesti.bg


image0 (9K)