От какво губят ума си мъжете

Мъжете губят ума си по жени, които притежават тези 5 черти. Свикнали сме да мислим, че повечето мъже си падат по глуповати, наивни, напудрени, силиконови „газелки”, с тънки до несвяст талии и големи сочни устни. Истината обаче е друга. И тя е, че няма универсална формула, според която да определим вкуса на един мъж. Различните мъже харесват различни жени и това е прекрасно. Редица проучвания по въпроса, обаче, правени през годините, все пак доказват едно – има някои черти и характеристики от външността и характера на една жена, които безапелационно действат на представителите от силния пол като същински афродизиак!

Устните

Един от най-съблазнителните и сексапилни детайли от женското лице са устните. Не е задължително обаче те да са подпухнали като „кокоше дупе“. Дори напротив, вместо да съблазнят един мъж, шараноподобните джуки спокойно могат да доведат един мъж до потрес от натрапената „муцуна“ пред него и да го прогонят надалеч пред девет планини в десета. Затова по-добре заложете на естествената визия, а сочните и плътни устни спокойно може да постигнете с помощта на подходящи овлажнители за устни и конкретни цветове. Проучвания категорично доказват, че червеното и розовото червило привличат вниманието на мъжете за по-дълго време. Ето защо, когато се съмнявате в избора на червило, изберете червено – това е класика, която наистина работи.

Зрителният контакт

Когато сте привлечени от един мъж, но се притеснявате да му го кажете с думи, направете го с очи. Достатъчен е един поглед от ваша страна и той ще бъде пленен от чара ви. Опитайте се да го задържите няколко секунди. Това ще го побърка. Зрителният контакт действа изключително възбуждащо и на двата пола.

Чувството за хумор

Хуморът е много важен за мъжете. Дали ще се смеете на неговите шеги, надграждайки степента на комичната ситуация, или ще владеете изкуството за самоиронията – няма значение. Важното е да имате чувство за хумор, независимо от обстоятелствата. Да не забравяме все пак колко полезен е смехът за здравето. Е, той е също толкова здравословен и в интимните отношения. А една широка и красива усмивка винаги покорява мъжа. Защо мъжете си падат по рускини? Защото красотата им е оръжие, а те са добре въоръжени Моите български принцеси… Една истинска история за силата на българката

Плавните движения и спокойната интонация на гласа

Мъжете не обичат резките и сприхави движения. Колкото по-грациозно и плавно се движи една жена, колкото по-стройна и ефирна е нейната походка, колкото по-спокойна и кротка е интонацията на гласа й, толкова по-силно е нейното въздействие над мъжкото съзнание. Обратно – високият и силен глас, бързото темпо и припряността отблъскват и плашат мъжете.

Чувството за хумор

Жената със самочувствие и увереност в себе си винаги излъчва особен чар и харизматичност. Мъжете долавят това и лесно хлътват по дами, които знаят какво искат от живота и как да го постигнат. Докато мрънкащата, намусена и вечно оплакваща се, несигурна и недоволна жена е способна да прогони с лекота половинката си, една вярваща в качествата и способностите си дама, е винаги добре дошла в сърцето на един мъж. Не забравяйте, че няма друга като вас, вие сте неповторима! Затова, мили момичета, харесвайте се такива, каквито сте, и светът ще се влюби във вас.


image0 (9K)