Какво Господ прошепна на ухо на всеки знак от зодиака

Това се случило на разсъмване. Бог прегърнал всяко от своите дванадесет деца и прошепнал на всяко от тях истинската тайна на живота им.

Ето тайните- безценен дар от Бога за всеки знак от зодиака:

[ad id=“225664″]

За теб, ОВЕН: Заръчвам ти да бъдеш Лидер и да водиш хората, запалвайки огъня в сърцата им! Върви към своята мечта, за да вдъхновяваш и другите! Много ще те упрекват и ругаят за твоя инат и упорство, но ти помни, че без упорство никога не ще достигнеш своите цели!

За теб, Телец: Ти получаваш много необичаен подарък! Ти ще можеш лесно да умножаваш материалните блага в своя живот, но само ако в сърцето ти непрестанно гори пламъкът на любовта! Главното е да не бъркаш значимостта на любовта и парите в живота си! Любовта трябва да е на първо място, тогава ще се получи и второто и третото и десетото!

За теб, Близнаци: На теб дарявам умението да помагаш на хората да се разбират един друг. Но, най напред ще ти е нужно ти сам да достигнеш хармония със себе си и окръжаващият те свят. Ако това ти се получи – светът ще има един от най- добрите политици, дипломати, психолози в историята на човечеството!

За теб, Рак: Дарявам те с необичайна чувствителност и бликащата от нея мъдрост! Но, моля те, не се превръщай в мъдрец- отшелник, защото твоята мъдрост е така нужна на другите!

За теб, Лъв: Също като на Овена ти дарявам умението да водиш другите. Много хора ще ругаят твоя егоизъм, както и много от най- мъдрите царе биват обругавани, но към тях отправят молбите си за помощ! Затова, аз ти дарявам великодушие, за да помагаш на всеки, който те помоли за това!

За теб, Дева: Ти трябва да станеш изследовател на прекрасния свят, който съм създал. Върви след своите интереси, изследвай, учи, използвайки дара си и излъчвай около себе си спокойствие и сигурност.

За теб, Везни: Дарявам ти умението да виждаш красотата дори и в най- обикновените неща. Наслаждавай се и възпей всичко, което виждаш! Ти избери как – можеш да пееш, пишеш, рисуваш или друго – ти имаш много таланти, с които да изразиш красотата!

За теб, Скорпион: Дарявам ти много тежък подарък… Не не ми се обиждай, дете мое. Дарявам ти умението да виждаш душите на другите и разбира се, това ще ти донесе много страдания…Но, когато се смириш с животното в себе си и в другите хора и приемеш света, такъв какъвто е….тогава ти ще получиш всичко, което си пожелаеш!

[ad id=“263680″]

За теб, Стрелец: Дарявам ти умението да радваш другите хора и да запалваш искрата на мечтите в тях! Всеки, който се срещне с теб сякаш се докосва към нещо по- хубаво в себе си…

За теб, Козирог: Дарявам ти трудолюбие! Ти ще учиш хората на трудолюбие, за да постигат това, което желаят! Кой, ако не ти знаеш най- добре, че най- доброто се дава трудно!

За теб, Водолей: Поръчвам ти да бъдеш свободен и щастлив, за да мога Аз да говоря чрез теб…И ти да напомняш на хората за мен. Най- добре ще се справиш с това, ако ти наистина си щастлив, така че не забравяй да се радваш!

За теб, Риби: За теб подаръкът е също тежък, ти ще усещаш бъдещето. Ти ще си много чувствителен към всичко и понякога това ще ти пречи да ме забележиш във всичко наоколо. Не тъгувай за това, защото в най- сложните ситуации Аз ще съм с теб!


image0 (9K)