Какво ви чака на 28 януари според нумерологията?

Днес не е изключена честа смяна в настроението, тъга, плач или психологическа криза

[ad id=“263680″]

Използвайте деня за профилактика и направете нещо полезно за себе си. Водни процедури, като солени вани, сауни, джакузи и басейни са препоръчителни, съветват нумеролозите.

Днешният ден е предназначен за подреждане, ремонтиране, поемане на отговорности, правене на уговорки и справяне с минимум ресурси.

Нумерологичната карта е с Път на живота 4, което предполага справяне според индивидуалните ви възможности.

Може да възникнат повреди на електроуреди или нещо в дома, което да наложи да дадете или получите помощ от друг човек.

Не е изключена честа смяна в настроението, тъга, плач или психологическа криза.

Използвайте деня за профилактика и направете нещо полезно за себе си. Водни процедури, като солени вани, сауни, джакузи и басейни са препоръчителни. Запалете си ароматна свещ, която ще стопли душата и сърцето ви.

Почивайте активно и не приемайте нищо лично. 28 януари започва с прилив на енергия, но вечерта може да се почувствате изморени.

Актуалните теми ще бъдат взаимоотношения, оплаквания свързани със здраве, недоимък и психологически кризи. Активира се мнителността и недоверието, които могат да се изразят от вас или към вас.

Въпреки това денят има и положително проявление. Съсредоточете се върху него и не допускайте външни влияния да ви въздействат. Ако се наложи, помогнете на някого и бъдете съпричастни.

Хранете се с чиста и свежа храна, която сте сигурни, че ви се отразява добре. Избягвайте всичко , от което имате непоносимост.

Мото: Избирам здравословния начин на живот и хранене, защото обичам себе си!


image0 (9K)