Какво ви очаква през март? Открийте в най-точния хороскоп! Овен-Лъв

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през този месец може да реализирате едно планирано или неочаквано пътуване с цел гостуване на приятели или роднини от друго населено място. Възможно е обаче да откажете на приятел или роднина, който ще иска да ви гостува по някаква причина. Всичките тези събития са част от промени, които в момента вървят в живота ви. Възможно е вие да виждате само тяхната негативна страна, а в същност развитието им да е в една благоприятна за вас посока.
Сега може и да не усещате или виждате някакви конкретни промени, но те сами по себе си вървят и ще имат резултат през следващите няколко месеца.
През март може да ви разстрои една неприятна новина свързана с мъж от кръга ви роднини или приятели.
През този месец може да имате финансови отношения или да получите пари чрез човек, който живее в друго населено място.

Още от хороскопа за Овен 

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през март ще можете да постигнете важни за вас успехи. Ще ви бъде дадена нужната закрила и късмет, в моменти, в които наистина имате нужда от тях.
Пазете се обаче от необмислени коментари, от по-грубо общуване с околните, от конфликти. Такива действия от ваша страна ще поставят на сериозно изпитание важни за вас отношения с роднини, приятели, колеги и др.
Март ще изиска по-голямо внимание за тези от вас, които ще имат ангажимент със съдебно дело или разрешаване на някакъв юридически казус.
През този месец ще имате благоприятно време за работа, въпреки че няма да ви липсват стресови ситуации, особено ако носите отговорност за стока, за хора или други важни неща.

Още от хороскопа за Телец 

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през март ви предстоят повече срещи и събирания, присъствие на различни празници или събития от обществен характер. Важен повод за събиране или празник ще има около човек от семейството ви.
През този месец ще имате много по-големи надежди а развитието на ваш жилищен или имотен проект или проблем.
Определено сега ще бъдете много по-търпеливи, ще сте склонни да наблюдавате и ще изчаквате развитието на определени събития.
Възможно е да преживеете раздяла с приятели или роднини поради заминаване в друго населено място или държава. Разбира се, едно такова събитие може да се случи и поради друга житейска причина.

Още от хороскопа за Близнаци 

Рак

Ако сте родени под знака на Рак този месец за вас ще се окаже един труден и много отговорен период от време. Предстоят ви важни събития, вземане на трудни решения. Пред вас ще са проблеми, с които ще трябва да се справяте много сериозно и планирано.
Всяка грешка или пропуск може да ви струва забавяне или загуба. Колкото повече дисциплина има в действията ви, толкова по-защитени от неприятности ще бъдете.
През този месец има голяма вероятност за конфликт с някой, който ще отправи неприятни обвинения или упреци срещу вас.
Сега ви предстоят финансови ангажименти, които ще имат неприятен или деликатен характер.
Въпреки, че март вещае вероятност от печалба или получаване на пари, също така има и знак за вероятност от загуба или провал.

Още от хороскопа за Рак 

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв очакванията ви за някакви неприятности през март определено ще имат друго развитие. В повечето случаи те ще се развият по най-добрия за вас начин като резултат, а не като ваше желание.
Дори да имате някои временни затруднения или лоши дни, те ще отминат бързо.
Сега ви предстои да вземете едно важно решение от финансов характер, което ще ви бъде притеснение поради неговата сложност или зависимост от други хора и обстоятелства.
През този месец ще преживеете събития свързани с родственик или приятел, който ще предприеме важно пътуване или ще отпразнува важно събитие, там където е.

Още от хороскопа за Лъв 

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през март ще сте много енергични, амбициозни, вдъхновени за най-различни дела. Особено внимание ще отделите на своите битови или имотни проблеми и интереси. Може да направите някои реформи в дома си, да положите специални грижи за имот, който притежавате и др. Мнозина ще отделят повече време за работа или занимания извън дома си: градинарство, селско стопанство, туризъм, планинарство и др.
През този месец неочаквано за вас самите ще ви се изплъзнат някои неща, които сте смятали сигурни, ваши притежания.
Живота ще се опита да ви даде един умен урок на мъдрост, която се придобива само чрез подобен житейски опит.

Още от хороскопа за Дева 

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Какво ви очаква през март? Открийте в най-точния хороскоп! Везни-Риби


image0 (9K)