Какво виждате първо на картинката? Това сте вие и характерът ви

Умът работи по сложна схема и никога не можем да разберем защо един човек вижда едната страна на нещата, а друг – съвсем различна. Този кратък тест разкрива много за характера ни. Какво видяхте първо на тази картинка?

Силует на лице

Вие сте човек, който вижда света по различен начин и успява да забележи красивото в него. Такива сте и с хората. Винаги се мъчите са откриете доброто у всеки и не гледате буквално на нищо от живота си. Имате много верни и добри приятели, които сте запазили именно, защото сте открили колко добри са по душа. Професията ви най-вероятно е свързана с нещо по-артистично и абстрактно и няма нищо общо с логиката и цифрите. В любовта сте романтици и търсите Единствения човек, който може да ви направи щастливи.

Куче

Вие сте буквалисти, не обичате празните приказки и обичате да действате направо. Животът за вас е поредица от правила и задължения, които всеки трябва да следва, за да са наред нещата. Работата ви е по-строга и няма почти нищо артистично в нея. Обичате живота си такъв, какъвто е. Не обичате големите и шумни компании, стигат ви няколко истински приятели, за да сте щастливи. С любовта се справяте бързо, директни сте и гоните целите си докрай.

Просто пейзаж

Ако първоначално сте видели просто красив пейзаж, то това говори за вас, че сте хора, които обичат спокойствието. Искате спокойна работа, спокоен семеен живот и изобщо не се вълнувате от приключенията, които животът предлага. За вас те са предимно опасни. Мечтаете за добра професия и здраво семейство, с което да сте щастливи. Искате голям дом, много деца и спокойни дни, които да прекарвате както на вас ви се иска.

Източник : www.actualno.com


image0 (9K)