Какво вещаят звездите за днешния ден

Астрологията изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети. Те са отражение върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

[ad id=“225664″]

Овен

Избягвайте шумните компании и местата, където има струпване на много хора. Не е желателно днес да взимате участие в разни масови дейности. Въздържайте се от обсъждане на лични въпроси.

Телец

Предложенията ви ще бъдат възприети от околните с ентусиазъм. Поблагодарете за подкрепата, но не се предоверявайте. Избягвайте разговори, в които се критикува нечия работа или се обсъждат грешки. Не се знае кой как ще възприеме изказванията ви.

[ad id=“263680″]

Близнаци

Ориентирайте вниманието си към дейности, които ви засягат лично и можете да уредите без чуждо участие. Наблюдавайте поведението на околните, вслушвайте се в разговорите им. Ще се случи нещо важно, което не бива да пропускате.

Рак

Важен семеен или роднински проблем ще бъде подложен на обсъждане. Околните ще очакват от вас да предложите правилното решение, което означава да поемете сериозна отговорност. Освободете се от емоциите, за да не допуснете грешка.

[ad id=“236993″]

Лъв

Близките крият или ви спестяват някаква информация. Не се опитвайте да стигнете до нея по заобиколни пътища. Задайте въпросите си директно, за да не им оставите никаква възможност да се измъкнат увъртайки.

Дева

Повечето ви задачи ще изискват логични решения, но що се отнася до уреждането на лични въпроси е по-добре да заложите на интуицията си. Не си заслужава да си поставяте твърде амбициозни цели. Няма да впечатлите човека, чието мнение има значение за вас.

Везни

Разпределете заниманията си така, че да си осигурите равномерна заетост в рамките на деня. Не е желателно да редувате интензивна работа с пасивна почивка, защото ще ви е трудно да се „превключите“. Ще се справите, ако не се съмнявате в себе си.

[ad id=“236999″]

Скорпион

Някои задачи ще ви се получат трудно. Не се подвеждайте по чужди препоръки. Важното е да сте мотивирани и да сте си изградили ясна схема на работа. Съобразявайте се с реалните факти, може да се наложи да приемете умерен риск.

Стрелец

На преден план ще излязат стари недовършени въпроси или такива, чийто резултат не ви удовлетворява напълно. Вероятно ще се наложи да предприемете стъпки за промяна на някои елементи от ежедневието си. Корекциите със сигурност ще засегнат и чужди интереси, но скоро ще имате възможност да ги компенсирате.

Козирог

Намалете контактите, защото част от околните ще са твърде агресивни или концентрирани предимно в собствените си грижи. Проявете предпазливост спрямо непознати, може да ви изненадат с поведението си и да ви създадат проблеми. Действайте самостоятелно.

Водолей

Ще се натъкнете на непредвидени препъникамъни в процеса на работа. Запазете спокойствие. Не е толкова важно да напреднете, колкото да си изясните пропуснатите подробности. Ако се налага поискайте удължаване на сроковете си.

Риби

Ако се налага да уреждате някакви документи, свързани с държавната администрация е много вероятно да се натъкнете на враждебни или нискоквалифицирани служители. Излишно е да спорите, няма да ви съдействат. Преценете дали да отложите процеса или да потърсите съдействие от приятели.

Tialoto.bg


image0 (9K)