Какво ви вещаят звездите днес!

Овен

Внимавайте да не попадате под властта на хора, които искат да ви използват. Мнозина от Вас ще спечелят, ако посветят утрешния ден си на изкуството. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Въпреки тази добра дневна характеристика, препоръчително е при евентуални противоречия да избягвате разправиите своевременно. Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна.

Телец

Утре си позволете да се доверите на Съдбата и й поръчайте каквото ви е нужно. След като съумеете да възстановите нервите си, нещата се подреждат в обичайната си последователност. Увлечението Ви по привлекателна личност от противоположния пол най-вероятно ще се увенчае с частичен успех засега. Ще потърсят съдействието Ви по въпроси, по които сте компетентни. Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък.
[ad id=“225664″]

Близнаци

Работете за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. Предстоят промени във финансово отношение, които ще Ви изненадат приятно. В добро настроение ще пристъпите към осъществяване на плановете си и това ще Ви донесе очакваните резултати. Обменяте ценни идеи и опит, които ще Ви бъдат особено полезни през следващите дни. Развитието им ще е най-динамично и важно при бизнесмените, а също така и за онези, които изясняват финансови въпроси.

Рак

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Не се препоръчва да започвате нови инициативи. При някои стартират новости вкъщи. Хубаво е да слушате от време-навреме какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки.

Лъв

Вечерта Ви очакват приятни моменти в компания. Няма да се чувствате възпрепятствани да изразите позициите си или подкрепите някого, който според Вас заслужава. Знаете,че пътят на компромисите дава най-бързи резултати, но дали винаги това е правилният път-това е въпросът, който ще Ви мъчи. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Струва си и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, а правотата ще Ви признаят в последствие.
[ad id=“225664″]

Дева

В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Необходимо е време, докато изработите становище и добиете увереност. Домът Ви също има нужда от обновяване, но на атмосферата. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тези на случайни източници – всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Утре вечер е време за емоции с приятен характер.

Везни

Вероятно Ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Приятел ще Ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Утре ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация. Други от знака ще поставят началото на нов работен проект. Няма да съжалявате, допълнителни доходи ще подобрят семейния бюджет.
[ad id=“225664″]

Скорпион

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще Ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. Опитайте да не се поддавате на манипулации, само и само мир да има. Оставете всичко да се развие от само себе си – следвате ли тези няколко кратки правила, всичко ще се подрежда плавно.

Стрелец

Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност Ви позволяват през утрешния ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех.

Козирог

Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска да направи онова, което Вие очаквате. Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Добре е да не се занимавате с маловажни неща. Най-големият проблем за много от знака утре, че не мислите прекалено напред в бъдещето, а трябва. Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви обгрижва, да ви глези, да ви носи на ръце. Може и да ви се получи, но няма да е през цялото време.
[ad id=“225664″]

Водолей

Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Утре ще гледате прекалено лично на нещата и това може да доведе до сериозни грешки. Следвайте интуицията си без да се съмнявате в нея и тя ще ви води успешно през всичко, с което ще се наложи да се справите преди да стигнете до целта. Има и ясни Съдбовни предупреждения, акцентиращи върху необходимостта от честност във взаимоотношенията. Позволилите си да ги нарушат ще закъсат.

Риби

Вечерта Ви очакват приятни моменти в компания. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Оживление има и в интимния живот. Разсеяни сте. Неделя подчертава, че за Рибите започват промени, които ще преминат на два етапа до окончателния им завършек. Първият етап се характеризира с активни действия, които подчертават реалния Ви подход, докато другият е малко по-спокоен.
Източник:dunavmost.bg


image0 (9K)