Какви цветя да подарим на всеки от знаците на зодиака

ОВЕН: На темпераментните и страстни представители на зодия Овен е нужно да подарим съответстващи цветя с червен и ярко оранжев цвят. Ще се зарадват на лилии, рози, лалета. Обърнете внимание на декорацията на букета и опаковката – тя трябва е пищна и модна, даже екстравагантна. Жените от зодия Овен няма да се зарадват на гергини, лайка, астри.

ТЕЛЕЦ: Романтичните Телци лесно могат да бъдат зарадвани, те ще са във възторг от красиво оформен букет от големи цветове- рози, гербери, гладиоли в розов или бял цвят. Не се впечатляват от опаковка, панделки, ще се умилят от букет незабравки или кокичета, но никога не поднасяйте тъмни орхидеи или лалета. Те ще предизвикат тъга у представителките на зодия Телец.

[ad id=“236999″]

БЛИЗНАЦИ: Този демократичен знак ще се зарадва на всякакво цвете, освен орхидея – тя не им подхожда на енергийно ниво, подсъзнателно предизвиква у тях отблъскване и протест. Обичат комбинираните букети с разнообразие на цветовете, подходящ брой на цветята- 7 или 21.

РАК: Жените-Рак обожават изящните растения с необичаен аромат и светли тонове. Ще се умилят от лилии, кали, кокичета. Не харесват карамфили и мимоза.

ЛЪВ: Букетът за жените- Лъв трябва да е шикозен и красив, символизиращ богатство и блясък. Отлично им подхождат жълти и ярко червени цветове. Например, големи рози, плътно вързани с блестяща, златиста лента. Ако искате да подарите кошничка – направете я с хризантеми, гладиоли и рози- те обожават тези цветя.

ДЕВА: Сдържаните Деви харесват класически цветни композиции в бели и зелени тонове. Изборът на цветя е голям: рози, астри, дребни карамфили, стрелиция, полски цветя. Не харесват гладиоли и тигрови лилии- те приемат тези цветя за мъжки.

ВЕЗНИ: По вкуса им са сладки и нежни аромати с лилав и розов цвят. Най- добре им прилягат рози, орхидеи, гардении. Те не обичат асиметрията и екстравагантността. Избягвайте да им подарявате жълти или червени цветя. Не харесват незабравки и ириси.

СКОРПИОН: На динамичния Скорпион подхождат конусовидни, каскадни композиции от рози, орхидеи и необичайни хризантеми. Идеалното съчетание на цветове- жълт и тъмно бордо. Лоша идея е да подарите на Скорпион мимоза, гергини и незабравки.

СТРЕЛЕЦ: В букета за Стрелец трябва да съчетаете тържественост и оптимизъм. Например към лалета, нарциси, хиацинт, добавете зелени листа от палма или други и подберете натурална опаковка. Стрелците харесват червени и виолетови тонове. Харесват пищни букети, даже и да са само от полски цветя.

КОЗИРОГ: Те са консервативни и по отношение на цветята, обичат букети от един цвят с нежен оттенък, например бледо- розови или жълти лалета или карамфили. Ако вашата любима- Козирог е болна, поднесете й – кактус! Той ще й помогне по- бързо да се възстанови. Не харесват астри.

[ad id=“226585″]

ВОДОЛЕЙ: Необичайна и неповторима трябва да е композицията на цветя за Водолеите. Например- нежни есенни цветя, съчетани с екзотични- кали, орхидеи, антриум с различни необичайни цветове. Най- добрата форма на букета- каскадната.

РИБИ: Ако искате да впечатлите жената-Рак, погрижете се букетът да е от орхидеи и лилии. Рибите не харесват гербери и лалета – те им навяват тъга. Рибите с любов ще приемат саксийно цвете и ще се грижат много добре за него.


image0 (9K)