Какви сме били в миналия живот според зодията

Астрологията е уникална наука, която разкрива много неща за нас и бъдещето ни. Много хора я отричат, но други пък са усетили, че именно благодарение на нейното водачество, са постигнали различни благинки в живота си.

Звездите и планетите почти никога не лъжат и именно заради това група астролози са решили да направят проучване и да разберат какви сме били през миналия си живот на база на това каква е нашата зодия.

Оказва се, че астрологията може да бъде и ръководство за миналото. Проверете кой сте били през миналия си живот.

Овен

Вие имате лидерски качества, благодарение на благоприятното влияние на Марс. Вие умело ръководите много хора и именно това говори, че най-вероятно в миналото си сте били военен водач, революционер и т.н.

Вие сте вярвали в справедлива кауза и сте имали много съмишленици.

Все пак е добре да запомните, че страстта и импулсивността могат да превърнат някое приключение в престъпление. В пристъп на ревност, негодувание и гняв сте вършили неща, които са ви докарвали големи проблеми.

Добре е да бъдете предпазливи и внимателни в действията си.

Телец

Венера ви носи желание за естетика и правене на изкуство. Най-вероятно в миналия си живот вие сте били склуптор, художник или пък архитект. Кой знае – може би картините, които сега виждаме изложени в различни галерии, са именно дело на вашите златни ръце.

Поради любовта, с която Телците са изпълнени, те често са работили с дни върху своя шедьовър, без да вдигат поглед.

Съвет: Не забравяйте, че почивката е важна. Прекарвайте повече време със семейството и близките си, защото Венера ви е дарила не само с усет за красивото, но и с нужда от любов и способността да я давате и получавате.

Близнаци

Вие сте общителни и способни да плените всеки със своето дар слово. Това ви е дарил Меркурий. През миналия си живот вие най-вероятно сте били в светлината на прожекторите и сте имали много почитатели, които са се наслаждавали на таланта ви.

Има едно голямо „НО“ обаче. Вие имате много остър език и може да наранявате хората с думи. Точно заради това лесно сте в състояние да си спечелите врагове, които с радост биха ви наранили или навредили.

В настоящето най-вероятно гравитирате към благотворителност.

Съвет: Проверете внимателно хората, на които решавате да помогнете и подадете ръка, в противен случай може да търпите тежки загуби.

Лъв

Слънцето защитава Лъвовете, които са дарени с творчески талант и харизма. Лъвовете жадуват за внимание, слава, популярност и в миналия си живот сте били много известни личности.

Може да сте били прекрасни оратори, защото приказките, подобно на Близнаците, също умело ви се отдават. Най-вероятно през миналия си живот сте били поет, трубадур, писател.

Съвет: Лъвовете не се нуждаят от чужди съвети, вие най-добре знаете какъв трябва да е вашият път. Доверявайте се повече на интуицията си.

Дева

Девите често са перфекционисти. Най-вероятно вие сте били учен или философ през миналия си живот. Вашата педантичност и гъвкав ум са ви помогнали да направите не едно и две открития.

Въпреки това вие сте били тревожна личност. Ние живеем в несъвършен сят, в който не всичко може да е просто и не винаги желанието ви за най-високи постижения може да бъде удовлетворено.

Съвет: Прощавайте повече на себе си, близките си и хората около вас, в противен случай може да загубите някой стойностен човек.

Везни

Венера ви е дарила с копнеж за хармония, тъй че вие гравитирате към равновесие и справедливост. В миналия си живот най-вероятно сте били съдия или адвокат.
Приравнявате приятелите и роднините си, но това всъщност може да ви коства много и да рискувате някой да остане обиден.

Съвет: Не си позволявайте да си мислите, че сте по-умни и добри от околните, опитвайте се да се вслушвате в съветите на по-опитните хора.

Скорпион

Дарбата на Плутон е прозрение и интуиция, което пък може да бъде чудесно качество за един шпионин, агент или партизанин.

В съвременния свят Скорпионът също има много таланти, които да покаже. Тези хора са много проницателни и обикновено само за секунди разгадават намеренията на околните.

Съвет: Избирайте внимателно страната, на която решавате да минете и на която помагате.

Стрелец

Юпитер ви е дарил с приключенски дух и желание за свобода. Вие най-вероятно сте били откриватели през миналия си живот.

Съвет: Следвайте идеите си, но не забравяйте, че все пак е добре да обмислите внимателно по кой път за реализирането на целта си ще тръгнете, за да не претърпите големи загуби.

Козирог

Сатурн ви налага ограничения и определена философия, която ви поставя в рамка. Това обаче ви позволява да станете индивидуалист и изявена личност в дадена сфера. Истински шампион. Най-вероятно в минал живот вие сте били спортист.

Съвет: Внимавайте и се грижете повече за себе си. Не работете чак толкова неуморно.

Водолей

Водолеят е знак, който попада под патронажа на Сатурн. Най-вероятно в миналото си вие сте били църковен служител.

Уран, който също ви контролира, обаче може да събуди бунтарски дух у вас и тогава през миналия си живот всъщност да сте били опозиция на църковната власт.

Съвет: Служейки на хората, не забравяйте да се погрижите и за себе си.

Риби

Душата на Рибите е под влиянието на Нептун. Тя е привлечена от хармонията, мира и просперитета. В предишния си живот най-вероятно сте били владетел на държава или пък шеф на голямо предприятие. Служителите ви са просперирали и са обичали своя „господар“.

Съвет: Вярвайте повече в себе си.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)