Какви изненади очакват днес Слави за 50-годишния му юбилей днес

В екипа на „Шоуто на Слави“ се готвят за грандиозен купон. Днес шоуменът Слави Трифонов има голям повод за празнуване и черпене – става на 50 години!

Юбилеят е дълго чакан, въпреки че носи и неизбежната тъга заради остаряването. В последно време обаче Дългия не мисли толкова за годините, защото младото му гадже Натали Трифонова, която се закани да му роди син, му е върнала живеца.

Колегите на юбиляря към ще се погрижат допълнително да вдигнат настроението му с куп изненади. Най-голямата от тях е гигантска торта с неговия лик, от която ще изскочи 20-годишна стриптизьорка!

От бенда, сценарния екип и всички други под ръководството на Трифонов предвкусват вече мощната забава, която им предстои. Те се шегуват помежду си, че другите рождени дни може да не обича да празнува, но за юбилеите си винаги се отбелязва подобаващо.

Така преди пет години Слави събрал почти всички, работещи в БТВ, и им спретнал купон, за който още се говори. От „Ку-Ку Бенд“ се оказаха най-ощетени, защото трябваше цяла вечер да забавляват празнуващите, но на шефа отказва ли се, особено при такъв повод, пише „България днес“.


image0 (9K)