Каква честитка изпрати Сидеров на Борисов за рождения му ден

Лидерът на политическа партия Атака Волен Сидеров изпрати интересна честитка за рождения ден на премиера Бойко Борисов, изписвайки пожелание на църковнославянски. Днес министър-председателят на България навършва 59 години.

[ad id=“225664″]

„От опит знам, че с годините човек има все по-малко желание да отбелязва рождените си дни. Но щом си станал държавник и отговаряш за народа си, значи раждането ти е имало особен смисъл и имаш мисия.

[ad id=“263680″]

С теб, драги Бойко, сме в политически битки от доста години. Минахме през огън и вода. Остаряхме малко, но помъдряхме много – сигурен съм!

Да управляваш е жестоко занимание, защото никога няма всеобщо доволство от властта. И най-добрият управник е обект на критики и недоволство. И затова е важно да търсиш баланса и равновесието, а не разкола и разделението на обществото. Ти доказа, че си овладял това трудно изкуство. Нека бъде така и занапред!

Нека Бог те закриля във всички народополезни дела! Здравье же и спасение на теб и всички твои близки!“, се казва в поздравителния адрес, изпратен от Волен Сидеров.


image0 (9K)