Над каква сапунка ще плачем след края на „Майка“?

Последният епизод на турската сага „Майка“ е на 15 май. Ще обършем очи обаче за съвсем кратко, има-няма 24 часа. И от четвъртък, всеки делничен ден в 20 ч. по бТВ, ще приготвим кърпичките отново за „Сълзи в рая“.

Сериалът е сниман в сезон 2017-2018 и за българските зрители вероятно ще бъде в 72 епизода, тъй като е създаден в 36 оригинални части от по 2 часа.

Новата драма разказва за изоставено момиченце, което е отгледано от баба си. Тъмните краски още в ранния му живот не изсветляват и по-късно. Детето се бори само с живота. Заради инцидент рано изгубва и единствения си приятел.

Краят на тъжното минало за амбициозната студентка по архитектура сякаш идва. Но сценаристите винаги си знаят работата. Тяхната цел е да задържат вниманието на публиката и в повечето случаи успяват.

След дипломирането си младата жена започва работа в престижна фирма, за което ѝ помага майката на най-добрата ѝ приятелка. Там девойката се запознава с мечтания мъж, но обърква плановете на благодетелката си, която го иска за своята дъщеря. Освен това се явяват още утежняващи съдбата на главната героиня обстоятелства…

Някой от главните герои във филма разпознава родилен белег на изоставеното си дете… Не го е искал като бебе, не го иска и като красива и умна млада жена.


image0 (9K)