Каква е съдбата на родените между две зодии

Казват, че всеки има свой кръст – свои изпитания, съдба, житейска програма. Но при всички ли кръстът е един? Не! Някои “щастливци” са имали лошия късмет да се родят на границата между два зодиакални знака.

Става дума за хората, появили се на бял свят на 20-21 януари, 19-20 февруари, 21-22 март, 20- 21 април, 21-22 май, 21-22 юни, 23-24 юли, 23-24 август, 23-24 септември, 23-24 октомври, 22-23 ноември и 22-23 декември.

Когато слънцето се намира в първия или последния градус на Овен, Телец, Водолей или всеки друг знак, то разпростира своето влияние и върху съседния знак. Затова родените на границата на два знака винаги чувстват някаква раздвоеност.

Когато изучават своя хороскоп, те разбират, че не съответсват особено на написаното. Защо?

Всичко е много просто и сложно едновременно. Пограничните хора имат в характера си черти от двата знака, носят два кръста.

Излиза, че те могат просто да изберат за себе си хороскопа, който повече ги устройва, и така да неутрализират действието на единия от кръстовете.

Но звездите не можеш да излъжеш! Ако човек има два кръста, “значи това е нужно някому”! Но не само родените на границата между знаците се чувстват раздвоени и живеят в по- голямо напрежение от останалите. Такива късметлии са и онези, които не знаят датата на появяването си на този свят или онези, в чиито документи е посочена грешна дата. Това изглежда някаква формалност, но посочването на данните в даден документ е като личен код, който по един или друг начин влияе на живота на човека. Излиза, че гражданите с две рождени дати живеят сякаш два паралелни живота, като са задължени да изживеят всеки един от тях! Опитайте се да не се раздвоявате при това положение!

Излишно е да казваме, че това са хора със сложни характери и необикновена съдба. Често те избират трудна работа, свързана с риск за живота, започват опасни връзки, изобщо движат се по ръба на бръснача.

Какво да посъветваме пограничните личности, за да им бъде по-лесно в живота? Трябва много да общуват с хора, които имат широк кръг интереси.

Да си изберат хоби, да пътуват, тъй като промяната на местата, на впечатленията, звуците и миризмите влияе благотворно на вътрешното състояние. Но в никакъв случай не бива да зациклят върху личните си преживявания, върху проблемите със здравето. Ако носещите два кръста съумеят да насочат вътрешното си напрежение към реализация на собствените си способности и успеят да проявят скритите си възможности, животът им ще стане много по-лесен и по-приятен.

Флагман.бг


image0 (9K)