Кайли Миноуг на 50: С младо гадже и екстравагантна фотосесия

Кайли Миноуг отбеляза 50-годишен юбилей. В чест на събитието певицата засне предизвикателна фотосесия за списание Vogue. Една от снимките прелестната австралийка сподели в социалните мрежи: в кадър звездата позира напълно разсъблечена, целомъдрено прикривайки голотата си с красива китара.

[ad id=“225664″]

Кой би казал, че Кайли навлиза в шестото си десетилетие? Превъзходната й форма е най-доброто доказателство, че възрастта, това са само цифрите в паспорта.

„Е, какво пък – започва ново десетилетие.

Дълбоко съм признателна за всичко, което животът ми даде. 50… Пълен напред!“ Това написа певицата в Инстаграм.

 

Кайли отпразнува юбилея си в компанията на своя нов приятел, когото до този момент внимателно криеше от погледите на публиката и папараците. На рождения си ден обаче, не издържа и публикува кадър, запечатал нежната целувка, с която любимият й я поздравява. Този път

избраникът на Миноуг е креативният директор на британското списание GQ Пол Соломонс,

който е с десет годи по-млад от звездата от нашумелия през 80-те години австралийски сериал „Съседи“.

[ad id=“263680″]

Кайли даде парти за приятели по случай рождения си ден лондонския ресторант Chiltern Firehouse. За да я поздравят, дойдоха актьорите Гай Пиръс и Джейсън Донован – нейни колеги от австралийския сериал „Съседи“, с който в началото на 80-те за първи път я застига славата. Към тържеството се присъединиха и други знаменитости – в това число Рийз Уидърспун, Алън Кар, тв-водещата Аманда Холдън, певицата Мелани Си, водещият Греъм Нортън.

 

 

По всичко личи, че Кайли окончателно се е съвзела след предателството на предишния си годеник и напълно го е зачеркнала от живота си. Преди година

поп-дивата развали годежа си с актьора Джошуа Сас, след като научи за изневярата му.

Тогава 29-годишният британец бе хлътнал по екранната си партньорка, 34-годишната сексапилна брюнетка Марта Милънс. Кайли вдигна страхотен скандал и натири Сас от разкошния си дом. Певицата дори върна годежния пръстен на пишман годеника си.

Романът между австралийската звезда и британския актьор пламна през септември 2015 година по време на съвместните им снимки в сериала „Галавант“, а през февруари 2016 година двойката обяви годежа си. В своите интервюта Кайли винаги е споделяла, че 19-годишната разлика в годините ни най-малко не пречи на връзката й със Сас и че са двамата много щастливи заедно. Певицата даже възнамеряваше след сватбата да вземе неговата фамилия, защото смяташе, че тя е по-благозвучна от Миноуг.

[ad id=“236993″]

Джошуа Сас е най-младият в колекцията на Кайли. Дотогава

палмата на първенството принадлежеше на испанския манекен Андрес Веленкосо,

който бе с десет години по-млад от австралийката. С него Миноуг се срещаше пет години. Този неин възлюбен също постоянно повтаряше, че иска да се оженят, от не се стигна до нищо повече от изречените в интервютата му твърдения. Общи познати на двойката не пропускаха  да отбележат, че Андес се отнасял към Кайли по-скоро като приятел, отколкото като към бъдеща съпруга. Навремето двамата се запознават на фотосесия и Валенкосо, по собствените му думи, се влюбва в Миноуг от пръв поглед.

Преди Веленкосо певицата имаше връзка с френския актьор Оливие Мартинес

– и отново аха-аха да се стигне до сватба. Плановете има обаче станаха на пух и прах заради рака, който лекарите откриха на звездата.

[ad id=“236999″]

Певицата е на 36 г., когато е диагностицирана със страшната болест. По време на лечението си, тя бе подложена на химиотерапия и частична мастектомия. Оливие остана с нея през двете години, докато младата жена се бореше с болестта, но после двамата се разделиха. По-късно Мартинес се ожени за актрисата носителка на „Оскар“ Холи Бери.

Кайли Миноуг е родена на 28 май 1968 г. в Мелбърн.

Само на 11 години се снима в телевизионната поредица Skyways.

Бъдещата звезда обаче е най-известна с ролята си в сапунения сериал „Съседи“, в който си партнира с друг популярен австралийски изпълнител – Джейсън Донован. Екранният роман на двойката се пренася и в живота, но не продължава дълго. През 1988 г. Миноуг и Донован записват хитовия си дует Especially For You, оглавил чартовете в Европа и Австралия.

[ad id=“237001″]

Музикалната кариера на Кайли Миноуг започва през 1987 г., когато австралийката записва кавър на парчето Loco-Motion на Литъл Ива със заглавието Locomotion.  Версията на Миноуг бележи успехи не само в родината й, където достига първото място в чартовете, но и във Великобритания, Канада и САЩ.

След това Кайли

достига първите места в класациите с хитове като I Should Be So Lucky, Especially For Yoy,

Hand On Your Heart и Tears On My Pillow.

Успеха си от края на 80-те години певицата пренася и в следващото десетилетие. Миноуг обаче трябва да чака до 2000 г., преди отново да покори върховете в чартовете.

След период на творчески експерименти, очаровал феновете й, но скромен откъм завидни продажби, Кайли Миноуг се завръща с „пълна сила“ с песента Spinning Around (2000).

[ad id=“238430″]

Във Великобритания

за последен път певицата оглавява музикалните класации през 2003 г. със сингъла Slow,

преди да се завърне на върха през април тази година с албума Golden.

През 2006 г. Кайли Миноуг се пребори с рак на гърдата.

Превод: Зарата


image0 (9K)