Йогата методично и уверено отвя снощи съперниците си във Фермата

Йогата Илиян от новия сезон на Фермата Пътят на една мечта методично и уверено срази снощи съперниците си в битката за имунитет.

Малко преди самото сражение, камерата премина през почти всички мъже, участници във Фермата 6, които се одумваха как биха постигнали победа над останалите. Илиян Стефанов, известен вече и сред участниците, и сред зрителите на риалити предаването, като „йогата“, каза само, че въпреки липсата на огромна мускулна маса, неговото тяло е по-здраво от това на повечето мъже и това ще стане ясно в битките по-нататък.

Габи от Фермата скрила кой е баща ѝ

Така се и случи. Младият мъж започна бавно и методично да изхвърля 400-те килограма бали, които бяха огромно препятствие, тъй като напълно обезсилиха повечето, а след балите трябваше да се катерят 4 м по въже. Илиян свърши всичко, отвя другите мъжкари, и накрая пръв вдигна табелката с надпис „Имунитет“.

Бомба със закъснител цъка във “Фермата”

А за първи дуелист фермерът на седмицата Илиян Кустев избра адвокатът от София, 39-годишният Асен, чиято задача след битката за имунитет е да избере своя съперник на арената.


image0 (9K)