И Ума Търман обвини Харви Уайнстийн, че й посегнал

Ума Търман влезе в списъка на актрисите, които обвиняват падналия холивудски магнат в сексуална агресия. Актрисата изрази гнева и разочарованието си от продуцента, който я бе взел под крилото си, съобщава АФП.

[ad id=“263680″]

В интервю, публикувано в събота във в. „Ню Йорк Таймс“, Ума Търман разказва за агресията, на която е била подложена, малко след излизането на филма „Криминале“ през 1994 година.

След работна среща в Париж, която приела недвусмислен обрат, когато Харви Уайнстийн я поканил първо в стаята си, а после в сауната на хотела, Ума Търман отново се срещнала с продуцента си в Лондон, пак в хотелската му стая.

„Блъсна ме и се опита да се хвърли върху мен и да се съблече. Направи куп неприятни неща“, разказва актрисата в интервюто.

[ad id=“218001″]

Скоро след това Ума Търман отишла в хотела на нападателя си, за да се изправи срещу него. Тя твърди, че го предупредила: „Ако направиш на други това, което направи на мен, ще съсиеш кариерата, репутацията си и ще загубиш семейството си, гарантирам ти го“.

[ad id=“218548″]

„Г-н Уайнстийн признава, че е отправил предложение на г-жа Търман, след като интерпретирал зле поведението й в Париж. Той веднага се е извинил“, но днес се пита за причините, поради които Ума Търман „е чакала 25 години, за да разгласи публично твърденията си“, реагира в изявление говорителка на бившия продуцент, който понастоящем е подложен на терапия в Аризона.

Харви Уайнстийн е „смаян и натъжен“, увери и адвокатът му, Бен Брафман.

 


image0 (9K)