И през зимата в ресторант „Нашенци“ ще се чувствате като у дома си!

И през зимата в ресторант „Нашенци“ ще хапнете вкусно, ще се чувствате комфортно и ще се забавлявате страхотно!

В предишната статия ви запознахме с част от вкусотиите, които предлага един от най-добрите ресторанти в Стара Загора – „Нашенци“. Предполагам, че вече опитахте невероятните им пици и останахте доволни от резултата.
Щом вече сте били там, абсолютно невъзможно е да сте подминали останалите специалитети, но за тези, които още не са посетили „Нашенци“, ще кажем нещо за зимните мезета.

Напълно естествено започваме с мезе „Нашенци“. То е нещо като традиционното касапско мезе, но не точно… Включва свински врат, свински уши, праз, червен лук и още нещо… За да разберете какво, просто трябва да го опитате.

Свинският джолан с картофи и грейви сос също е сред предпочитаните ястия през зимния сезон. Да не говорим за домашните суджуци и кюфтетата от кълцано месо, които се приготвят на място от специално подбрани меса и подправки.

„Нашенската софра“ пък е едно плато с няколко вида меса и е неустоимо изкушение за любителите на вкусните мезета. И не на последно място – класиката в жанра – обезкостена агнешка главичка.

И като говорим за зима и мезета, за къде сме без висококачествените вина, с които да полеем целия този кулинарен разкош?!? Ресторант „Нашенци“ предлага избран асортимент от продукцията на изба „Езегре“ – Свиленград, който ще удовлетвори изискванията и на най-претенциозните познавачи на виното.

Естествено, в ресторант „Нашенци“ са помислили и за пушачите. За тях е отделена затворената градина с идеално отопление, вентилация, голям телевизор и много екстри.

Нека вегетарианците да не ни се сърдят за това разточително представяне на зимните мезета. В ресторант „Нашенци“ са помислили и за техните вкусови предпочитания. Може да се убедят сами в големия избор на безмесни специалитети.

Предполагам, че вече не се чудите къде да обядвате или да прекарате една незабравима вечер с приятели. Изборът е ясен – ресторант „Нашенци“, Стара Загора.

Заповядайте в Стара Загора на адрес: бул.“Митрополит Методи Кусев“ №9
Тук ще хапнете вкусно, ще се чувствате комфортно и ще се забавлявате страхотно!

Тел. за резервации: 0885 162 427

Може да откриете ресторант „Нашенци“ и във Фейсбук ТУК

Ресторант „Нашенци“ с нови вкусни изненади за вас


image0 (9K)