И бащата на Меган се обади: Тя обезценява британското кралско семейство

Бащата на Меган Маркъл – Томас, обвини дъщеря си, че „обезценява“ британското кралско семейство.

Маркъл отправя упрека към отчуждената си дъщеря в откъс от интервю, разпространен ден след като от Бъкингамския дворец оповестиха, че Принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат работещи членове на кралската фамилия, няма да използват титлите „кралски височества“ и няма да получават обществени средства. Монархията беше хвърлена в смут по-рано през месеца, когато Хари и Меган обявиха, че се оттеглят от задълженията си на старши членове на кралското семейство и възнамеряват да водят независим живот, прекарвайки голямата част от времето си в Северна Америка, предава БТА.

Томас Маркъл смята, че 38-годишната Меган е захвърлила мечтата на всяко момиче да стане принцеса. „Разочароващо е, защото тя всъщност получи това, за което мечтае всяко момиче – да стане принцеса, а сега го захвърля, както изглежда, за пари“, казва бащата.

Интервюто за документален филм на Канал 5 е заснето след като Принц Хари и Меган съобщиха, че се отказват от статута на старши членове на кралската фамилия. Целият филм ще бъде излъчен през „идните седмици“. Томас Маркъл описва британското кралско семейство като една от най-великите и „трайни“ институции, допълвайки, че когато Хари и Меган са се оженили през май 2018 г., са поели ангажимент да бъдат част от нея и да я представляват.

Според него с решението си двойката е направила кралското семейство да изглежда „евтино“, като „стока от Уолмарт с корона“. „Нелепо е. Не трябваше да го правят“, казва Томас Маркъл.

 


image0 (9K)