Ицо Хазарта – баща за трети път!

Ицо Хазарта очаква своето трето дете. Рапърът, който обикновено е крайно пестелив откъм новини за личния си живот, буквално взриви мрежата с две снимки. На тях ясно се вижда наедрелият корем на половинката му Жени, а Хазарта лаконично пише: „Три за щастие!“

Христо Петров, както истинското име на един от най-известните родни изпълнители, вече има две дъщери. По-малката Лора е плод на любовта му с балерината Жени с която са заедно вече 11 години. Първородната му дъщеря Аделина е от връзката му с Диана. Двамата се разделят след като Диана заминава за чужбина. Хазарта дълги години сам се грижи за Ади, която вече е на 15 години. До миналата година майката на момичето няма почти никакви контакти с дъщеря си. Тогава решава да потърси правата над детето си и завъртя Хазарта в пореден скандал. Бившата му жена стигна дори до съда в Страсбург, където търси правата си, писа „България Днес“.

Под снимката на фронтмена на „Ъпсурт“ с бременната му жена вече започват залагания дали третото дете ще бъде отново момиче. Специалистки, минали по пътя на даването на живот са категорични „Коремът й издава, че ще е момче!“.

 


image0 (9K)