Истински истории за изневяра

Истински истории, споделени от потребителите на форума Reddit

1. По време на сватба

Неговата любовница ми каза по време на сватбата на общ познат. Стиснах зъби до края на партито. Не исках да им доставя това удоволствие да ме видят как полудявам и развалям големия ден на други хора.

[ad id=“225664″]

2. Без изход

Седнахме в самолета на път от Лондон за Лас Вегас. Приятелката ми искаше да покаже на телефона си нещо, свързано с екскурзията. В този момент обаче се отвори чата с наш общ познат, който й пишеше колко ще му липсва. Тя му беше отговорила, че изобщо не й се пътува с мен. В този момент вратите на самолета бяха затворени и последва 11-часов забавен (really fucking fun) полет.

3. Класика в жанра

Прибрах се по-рано от работа и ги сварих вкъщи. Клише е, но ми се случи. Най-забавното е, че аз исках отворена връзка, а именно той казваше, че това не било по вкуса му.

[ad id=“263680″]

4. Шерлок Холмс

Прибрах се у дома след двойна смяна, а седалката на тоалетната чиния бе вдигната. Това означаваше, че или жена ми не е ходила до тоалетната в продължение на 20 часа, или в къщата е идвал мъж.

Имах подозрения за един неин колега, за когото знаех, че продава жилището си. Обадих се в агенцията за недвижими имоти и поисках оглед. Още в антрето видях едно от нейните якета. Влязох в дневната и… бам, над камината имаше снимка на жена ми и този човек.

Разведохме се скоро след това. Тя се омъжи за него, след което му изневери и се разделиха.

5. Приложението Find My Phone

Тя отиде на фирмено коледно парти, а аз бях вкъщи с петгодишния ни син. Жена ми каза, че ще вземе хотел, за да може да пие. Събудих се в 3 през нощта с усещането, че нещо не е наред (за първи път в живота си). Пуснах приложението Find My Phone, за да видя къде е. Оказа се, че е в апартамента на нейния шеф.

[ad id=“236993″]

6. Генетика

Военен съм и се прибрах вкъщи след 12-месечно отсъствие. Жена ми не само ме посрещна с ново бебе, но на всичко отгоре то беше чернокожо. А ние и двамата сме бели.

7. Елементарно

Годеникът ми беше на работа и го попитах дали мога да ползвам лаптопа му. Както си работех, в ъгъла на екрана излезе ново съобщение от бившата му приятелка. Те си общуваха от време на време и това ме притесняваше, но тя бе омъжена, а и годеникът ми постоянно твърдеше, че няма нищо между тях.

Съобщението обаче бе: „Само да ти кажа, че те обичам”. Отворих чата и се оказа, че са си разменяли подобни реплики дълго време. Включително и сутринта, докато съм спяла до него. А на тръгване за работа той ме прегърна и целуна. Когато вечерта се е прибра от офиса, вече не бях в жилището.

Източник:ladyzone.bg


image0 (9K)