Истанбулската конвенция свали маските на политиците, видяхме кои са лицемерите

„Няма как да си за ратифицирането на документа, въвеждащ третия пол, да се молиш искрено на Господ или Аллах. Истанбулската конвенция и ажиотажът около нея имат за всички българи един изключително положителен и полезен момент“, пише на страницата си във Фейсбук известният анализатор международник.

[ad id=“263680″]

 

Публикуваме целия коментар без редакторска намеса:

Всеки един мислещ български гражданин получи отлична възможност да оцени в критична ситуация почти всички български политици и публични личности. В критична ситуация се установява…кой колко струва. Особена радост предизвикаха позициите на Светия Синод и Главното мюфтийство. Религиозните лидери категорично взеха една и съща позиция. Не може да не ни радва факта, че във всички политически партии се оказаха много читави хора с будна мисъл.

Много от тях изказаха публично своето мнение, без страх, ясно и директно. Искрено се радвах, когато хора, които до този момент съм ги слушал с раздразнение, този път говореха умно и аргументирано. Истанбулската конвенция преброи и „гнилите ябълки“ в България, които пет пари не дават за бъдещето на нашата страна и нейните бъдещи поколения, за нашите деца и внуци. Истанбулската конвенция показа и кои политици и публични личности се овъртолиха и се „усукаха по килифарски“.

[ad id=“218548″]

Любопитен съм как политици, които се отличиха като „гнили ябълки“ ще застанат в катедралата „Свети Александър Невски“ до Българския Патриарх и лицемерно ще започнат да му целуват ръката и да се кръстят на големите религиозни празници. Или ще се кълнат над Библията в НС. Нали разбирате, че с казуса „Истанбулска конвенция“ публично стана ясно, кои са големите измамници и лицемери по празниците в църквите и джамиите.

[ad id=“218001″]

Няма как да си за ратифицирането на Истанбулската конвенция и да се молиш искрено на Господ или Аллах. Истанбулската конференция свали маските. Много от политиците разчитат на вашата къса памет. На следващите избори ще стане ясно дали все още могат да разчитат на това?

Боян Чуков, Фейсбук

 


image0 (9K)