Ислямът връща света в първобитните векове

Всяко нападение в Германия и Франция от последните дни не е организирано конкретно от „Ислямска държава”, „Ал Кайда” или друга терористична организация. А просто от примитивна ислямска култура. От привърженици на варварски обичаи и методи.

Такова твърдение може да скандализира мюсюлманите, защото влиза в противоречие с широко лансираната теза, че ислямът е мирна религия. Тя се оспорва от мнозина, но е наложена като някакъв протокол, който трябва да се спазва без изключения.
На тази основа се издига и тезата, че радикалният ислям нямал нищо общо с исляма. Когато атентатори самоубийци умират с викове „Аллах акбар”, няма как да нямат нищо общо с исляма.

До неотдавна политкоректните абсолютисти подскачаха от възмущение, ако някакъв атентат или насилие се свързва с т. нар. бежанци. Тъй като в много от тези случаи се оказа, че има участници т. нар. бежанци, сега пък отказват да ги наричат „ислямска атака”.
Отклоняват вината от тях със самообвинения, че имало намеса в Близкия Изток на западните държави.

Онзи Мохамед, който преди седмица наръга с нож майка и трите й дъщери, защото били разголено облечени, не ги е наръгал заради Буш баща, Буш син или заради намесата в Сирия. Наръгал ги е защото мозъкът му от дете е промит с ислямски обичаи и заплахи, че жените, които не са забулени, са грешници, служат на дявола и т. н. простотии.

Сириецът, който онзи ден в Германия закла с грамаден нож млада жена (дали наистина негова приятелка, както лансира немската полиция?), не го е направил заради „Ислямска държава”, а заради варварската си мюсюлманска култура.

Немски полицаи дежурят на улицата в Ансбах, където сириец се взриви пред винобар. Снимка: от тв репортаж
Онзи 17-годишен афганистанец, който с брадва рани тежко четирима души във влак в Германия преди седмица, е типичен ислямистки атентатор, който може да не е инструктиран изрично от организаторите от „Ислямска държава”, просто мозъка му е промит от мюсюлманската култура, която го е научила, че трябва да мрази западняците, защото са неверници и не живеят по правилата на шариата.

И сириецът, взривил се снощи пред винобар, бил депресиран самоубиец според немските власти. Накичен с бомба и повече железа в раницата, за да убие повече хора. Това е от ислямски фанатизъм, каквото и друго да съобщават безкритично германските медии.

Нападателят в Мюнхен също може да не е проводен от „Ал Кайда”, но е типичен ислямски атентатор, убил 9 души, ранил двойно повече и накрая се самоубил. Типичен самоубийствен атентат, добре подготвен, с 300 патрона, които в Германия не всеки може да си намери. Както и да го наричат немските служби и медии, каквито и немюсюлмански имена да му измислят, да го обявяват за изпаднал в амок, да го свързват с Брейвик, с увлечения по компютърни игри, това не може да скрие мюсюлманската му култура.

И за тунизиеца с камиона в Ница съобщаваха, че бил депресиран, пък се оказа, че има съучастници и се е подготвял за атентат от година.

Европа има проблем. Той не е в нашествието на мюсюлманите в нея, които тя приема с отворени обятия. Проблемът е, че в Европа не разбират сблъсъка на цивилизациите и поощряват исляма като някаква мирна религия. Не защитават светската държава от него, а му отстъпват. Допускат ислямски облекла в училище, забраняват свинското, нареждат на ученичките и жените да се обличат така, че да не дразнят мюсюлманите, и т. н.

Кемал Ататюрк казва навремето „Ислямът е една примитивна бедуинска религия, един разлагащ се труп, който с вонята си, заплашва да убие всичко наоколо.” Сегашните уахабити на политкоректността в Европа ще подскочат от възмущение при такива думи. Но човекът, който ги изрече навремето, направи светска държава от един ислямски султанат, образова населението и превърна Турция в просперираща и силна.

Сега ислямистът Ердоган се опитва да я превърне в мюсюлмански затвор, вкарва исляма в училищата, ликвидира светската държава.

Европа гледа благосклонно на варварщината, като на някаква културна самобитност и се прави, че ислямският терор е нещо друго, за което са виновни компютърни игри, съученици, намесата в Близкия изток.

Източник: e-vestnik


image0 (9K)