Искрен Веселинов от ОП към Марешки: Въртиш се като ветропоказател

БСП не представлява реална алтернатива, те са се фокусирали в дребните скандали, каза депутатът от Обединени патриоти

[ad id=“225664″]

„БСП подкрепяха ГЕРБ в големите корупционни сделки, затова ние не вярваме, че ще внесат вот на недоверие.“ Това каза в предаването Още от деня по БНТ лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

„БСП не представлява реална алтернатива, те са се фокусирали в дребните скандали. Там въпросът е колко време председателят ще е на поста“, обяви депутатът от Обединени патриоти Искрен Веселинов.

„Г-н Марешки, ако има информация за сделка, е хубаво да я предаде някъде. Ако е корупционна сделка, е длъжен да предаде информацията, защото това е престъпление“, посочи Веселинов.

[ad id=“263680″]

„Преди 10 месеца Каракачанов каза, че имаме достатъчно самолети. Никога не сме казвали, че сме против харчене на пари за армията, но имаме приорити – здравеопазване, образование, пенсии и справяне с престъпността“, заяви Марешки.

„При управлението на сегашното правителство се дават повече пари за здравеопазване и образование, увеличават се и пенсиите“, подчерта Веселинов, като подчерта, че парите за модернизацията на армията са важни за сигурността на България.

[ad id=“236999″]

Веселин Марешки отново бе категоричен, че България трябва да излезе от НАТО.

„Шизофренно е, когато искаш НАТО преди избори, а искаш извън НАТО след това. Шизофренно е да се въртиш като ветропоказател. Излъгали сте избирателите си“, каза още Искрен Веселинов, обръщайки се към лидера на „Воля“.


image0 (9K)