Искрени ли са сълзите на Алек за бившата гимнастичка от Стара Загора?

Новият сезон на Фермата 2017 с мото „Ново начало“ е белязан от една любов, която предизвиква много коментари сред зрителите. Бивш футболист и бивша гимнастичка са под прицела на Купидон и докато момичето от Стара Загора успешно овладява емоциите си, то младият мъж е на ръба на истерията, когато любимата му не е близо или не отговаря на чувствата му, както той очаква.

В предния епизод влязоха старите вълци от Фермата 2016. Няма предизвикателство, никакъв екшън, просто любими стари познайници за зрителите на риалити предаването по бТВ.

[ad id=“255238″]

На екран отново са добродушният Финци (Серафим), грижовната мама Галя, пресметливият Мустафа и полковник Веско. Припомняме, че първите двама бяха финалисти за спечелването на голямата награда миналата година. Качествени играчи, хора с изградени трудови навици старите познайници дадоха урок на участниците във Фермата 3. Всички от сезона, който върви в момента на екран, отчетоха предимствата на мама Галя, 49-годишна тетевенка. Тя се развъртя със замах в кухнята, сготви най-прекрасните ястия, които бяха опитвали участниците във Фермата 2017, подреди, изми и изчисти без никой дори да забележи. Всички са спокойни покрай това нейно обгрижване и нещата вървят по мед и масло. Тримата мъже от миналогодишния сезон активно се включиха в работата, защото и тримата са хора умеещи и знаещи много.

[ad id=“225664″]

Благодарение на старите „кучета“ настроението се повиши, усмивки и разбирателство царят, но да не забравяме ратайския бряг, където Алек, отделен от Валерия само на няколко десетки метра, рони непрестанни сълзи, преживявайки нейната липса. Младият мъж е толкова влюбен, че за повечето зрители вероятно остава и неразбран, но фактът, че неговите чувства към бившата гимнастичка от Стара Загора са много силни, е безспорен. Дори и ласкавото отношение на Виолета, втори ратай тази седмица, не помага на футболиста, за да успее той да се овладее. Алек сам не може да познае себе си, определяйки ситуацията в едно изречение: Каква стана тя? Бившият плейбой не спира да реве за едно 24-годишно момиче…

Тази вечер в епизода се очаква Фермерът на седмицата Калоян да определи първия дуелист. Дали той ще бъде Алек или Виолета, предстои да видим…


image0 (9K)