Иска ли деца Гришо от 40-годишната Никол Шерцингер- вижте отговора тук:

Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че винаги е честен в отношенията си със свооята половинка – 40-годишната изпълнителка Никол Шерцингер. Той призна, че тенисът е приоритетът му в момента, а „има време за деца“.

„Разбира се, че тенисът пречи на личния ми живот. Едвам виждам семейството си.

Приятелите ми могат да се преброят на едната ръка, но имам приятели. Не мога да планирам ваканция, не мога да планирам дните напред с почивки“, каза Димитров в интервю за bTV.

„Плюсовете са, че имам приятелката си по всяко едно време. Има и много минуси. Има моменти, в които не се чуваме с дни. Единият е в студиото, другият на корта. Тя идва по-често при мен“, добави най-добрият български тенисист.

„Всичко идва до това как ще се разбереш с човека. Аз винаги съм бил честен с нея. Тенисът е на първо място за мен и тя трябва да го приеме или не“, продължи той. „Разбира се, че семейството и децата са на дневен ред за мен. Това е нещо, за което постоянно мисля, особено по време на празниците. Бих го оценил много, но в момента това е малко по-встрани. Има време за това“, каза още Димитров.


image0 (9K)