Ирена Милянкова пак на ръба на нервен срив

Поредният „гръм в рая“ изживява в момента Ирена Милянкова. Красавицата, която е майка на цели 6 деца, ту преоткрива любовта в лицето на съпруга си Никола Чолаков, ту стига до жестоки сривове заради нея.

В момента манекенката е в поредния тих конфликт с мъжа си Никола Чолаков, който я оставил сама в най-трудния момент в живота й, пише „Уикенд“.

Ирена е трябвало да се оправя съвсем сама и както може, когато 3-годишната й дъщеря Вики пострадала жестоко и се наложило да я приемат в болница по спешност. През това време Никола бил в Гърция.

Отношенията между бившата моделка и любимия й от няколко месеца буксуват, но двамата все пак успяват да ги изгладят след всеки конфликт помежду си.

Яростта на Ирена към Никола обаче се изострила до крайност преди няколко дни, когато 3-годишната им дъщеричка Вики била приета в „Пирогов“.

Майката и досега не е споделила публично какво се е случило. Знае се обаче, че детето е било в противошокова зала, а там се приемат само най-тежките случаи, често с опасност за живота. Предполага се, че момиченцето е паднало и е ударило лошо главата си. Състоянието му било изключително сериозно.

Благодарение на бързата реакция на майката и професионализма на медиците в крайна сметка се разминало само с няколко шева на веждата.

Докато обаче се стигне до този благоприятен изход, Ирена била на ръба на нервна криза. Не само че се притеснявала за малката Вики, но и се чудела какво да прави с останалите си деца и особено със сестричката й Лили, която е почти бебе – едва на годинка.

И докато тя се чудела как да се справи с всички задължения, таткото се правел на бизнесмен край гръцкото море.

От няколко месеца той живее там, работейки в местния офис на фирмата си за недвижими имоти.

Когато станал инцидентът с детето, Ирена се вбесила на мъжа си, защото нямало как да разчита на него за подкрепа дори в този изключително тежък момент.

„Колкото и да си повтаря, че Никола е в Гърция, за да работи, тя не може да не му се сърди, че не прати някой друг в офиса на фирмата си там, за да остане самият той при жена си и децата“, коментират познати на Милянкова.

Само преди няколко месеца се заговори, че Ирена Милянкова и мъжът й Никола са пред развод. Чолаков прекарвал почти цялото си време в Гърция, докато тя била в България с децата.

В действителност семейството поне засега е далеч от идеята да се развежда, но младата майка вече едва издържа на напрежението. Привидно уж подкрепяла идеята мъжът ѝ да изпраща пари на семейството от чужбина.

show.blitz.bg


image0 (9K)