Ипек жъне с доволство посятите интриги срещу Сюрея, която е много унижена

Тази вечер в хитовия турски сериал „Завинаги“ отново липсват спокойствие и хармония в отношенията между героите.

Сплетните на Къймет, отишла уж на гости при Адем, прокарват смутни мисли в главата на племенника ѝ. Въпросите, които си задава той относно палежа на колибата и предаването на майка му в полицията, придобиват по-ясни отговори. Леля му изкривява някои от фактите, за да го настрои още повече срещу Боран, тъй като и дъщеря ѝ вече има проблеми с тях.

Джан отново крои планове за отмъщение срещу Фарук и Есма. На погребението на Бегюм той се заклева да ги накара да отговарят всяка шепа пръст, която са хвърлили върху ковчега на любимата му.

Акиф е мислил цяла нощ за признанията на Санем. Двамата се виждат отново и той ѝ казва, че ѝ прощава и ще носят заедно тежкия товар на ужасната тайна.

Луд скандал се разразява в кухнята на имението, след като Баде съобщава, че с Мурат искат да се оженят. Нургюл не е на себе си и напада момичето с думи, които ѝ очертават с най-черни краски бъдещето. Младата жена изхвърчава навън, където любимият ѝ я намира и я успокоява нежно.

Гарип признава на бившата си жена коя е новата му любов, а Серен не може да повярва, че това е истина. В този момент Есма е до него, но приема с усмивка учудването на по-младата жена. Гарип казва на Серен, че тя трябва да се изнесе от дома му и да отиде на хотел, каквато всъщност е волята на султанката.

Сюрея е поставена в доста неприятни ситуации. Първо идва случката с обяснението защо Есма е поръчала да я следи детектив. Двете се разправят в салона между статите на втория етаж, където сплетницата Ипек, организирала хитро нещата, доволно се подсмихва, подслушвайки зад вратата. Втората преживелица е с Емир, който сънува майка си и спи с усмивка, но в мига, в който се събужда и вижда насреща си Сюрея, става страшно.

“Завинаги”: Когато дете изгуби майка си, светът за него свършва…

Разплакано, момчето започва да блъска Сюрея и да я обижда, че майка му си е тръгнала заради нея. Фарук се намесва и в двата случая в защита на съпругата си.

Фикрет влиза бесен при Ипек и вдига луд скандал заради факта, че жена му е казала на баща си за развода, а той от своя страна го заплашва. Ипек изобщо не е съгласна да остави Фикрет и му разяснява през зъби какво го очаква в близко бъдеще.


image0 (9K)