Интриги между сестра Райкова и доцент Банков в „Откраднат живот“?

„За мен е огромно предизвикателство да участвам в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Знам, че дълго време ще трябва да се боря, за да утвърдя персонажа си след целия успех на сериала.“ Това сподели актрисата Неда Спасова в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Двамата с Юлиан Вергов разкриха някои от забавните моменти, които се случват на снимачната площадка, както и подготовката за „огнената сцена“, в която сестра Райкова върти огън около доцент Банков.

[ad id=“225664″]

„Беше много вълнуващо и мога да кажа, че това е най-еротичната сцена, която съм снимал до момента. Не знаех, че Неда има такова хоби – на репетицията успя да ме уцели с едно от съоръженията и се чудех какво ще се случи по време на самата сцена. Аз обаче й се доверих напълно и мина чудесно“, разказа Вергов.

Двамата категорично заявиха, че „спойката“ между нови лица и утвърдени актьори идва от отговорността към случващото се на снимачната площадка и професионалния подход на екипа.

Шести сезон на хитовата продукция продължава да обвързва сюжета и съдбите на героите със социално значими теми и заболявания, които заслужават внимание.

[ad id=“263680″]

„Този сезон зрителите наблюдават какво се случва с близките на човек, болен от Алцхаймер и безсилието им пред държавата и обществото. Подобен е случаят и с „пеперудените“ деца, който беше част от сюжета в епизодите от изминалата седмица“, споделя екипът на най-успешния български сериал, който преди броени дни получи и награда от лекарската колегия.


image0 (9K)