Инициатива на Комарницки: Дари книга за библиотеката на премиера

След днешното интервю на премиера Бойко Борисов в сутрешния блок на бТВ, „невъзпитаният“ карикатурист Христо Комарницки обяви фейсбук събитие „Дари книга за библиотеката на Премиера!“. 

По време на живото предаване от кабинета на трижди министър-председателя на България се видя, че рафтовете на библиотеката му са окичени само със снимки и че на тях няма никакви книги.

Веднага след обявяването на кампанията в социалната мрежа, заваляха предложения за това кои са най-подходящите издания за БГ премиера от Банкя.

Водещата идея е „Английски за начинаещи“, за да разбира нещо повече от „Конгречулейшънс, Борисов“. Също и ново издание на любимия му роман „Винету“, за който злите езици твърдят, че е единствената книга, която лидерът на ГЕРБ е чел.

Поканата за събитието на Комарницки гласи:

„Приятели, нека се обединим за една благородна кауза! Да напълним празните библиотеки на нашия Министър-председател с хубави книги! Нека по този начин светлината на Мъдростта озари кабинета и делата Му! Нека чуждоземните гости, като видят това, да сведат чело пред Него!“


image0 (9K)