Има 5 типа жени в леглото! Вижте от кои сте вие?

Ясно е, че всяка жена има свое поведение в „тънката част“, което я причислява към определен типаж. В секса има 5 основни типа жени. Виж кои са те и прецени сама къде откриваш себе си, пише bliassak.bg.

1.Агресивната. Това е жената, която обича да доминира в леглото.Сексът с нея е съпроводен от диви викове, дори кръв и синини.Агресивната любовница няма нищо против да експериментира с различни места за правене на секс, стига тя да влезе във водещата роля. За тази жена сексуалните контакти задължително включват насилие и употреба на различни атрибути, с които да причинява болка на себе си или партньора си.

[ad id=“225664″]
2.Актрисата
Тази мацка се стреми да прилича на жените от еротичните филми. Тя се старае да удовлетворява всяко желание на мъжете, като фразите „Не искам“ и „Това не ми харесва“ са напълно изключени от нейния речник. Позирането също е доста типично за една актриса в леглото. Тя например би била особено доволна да се оглежда в отразяваща повърхност, когато прави секс, защото за нея е важно да изпълни ролята си на любовница перфектно.

3.Разкрепостената
Разкрепостените жени са най-смели в леглото. При тях се съчетават силен сексуален нагон и голямо любопитство, заради което са готови да експериментират с всякакви неща. Фантазията им в леглото няма граници. Почти не съществува нещо, което разкрепостената любовница да не е изпробвала. Тя ще се съгласи с всяка роля в леглото, стига това да й достави удоволствие.

[ad id=“225664″]

4.Романтичката
Този тип жени поставят интимните контакти на втори план, въпреки че не ги изключват от живота си. Те обаче предпочитат прегръдките, целувките и нежните ласки пред дивия и първичен секс. В леглото обичат да преповтарят сцени от любимите си филми, като държат партньорът им да е изключително внимателен с тях.

5.Срамежливката
Срамежливите любовници никога не биха показали голото си тяло пред партньора си. Дори когато се преобличат, те държат да го направят в банята и насаме. Тези жени са стеснителни в леглото и често оставят мъжа да ръководи. Срамежливките обаче са истински магнит за противоположния пол, тъй като излъчват най-голяма загадъчност.


image0 (9K)