Има ли сродни души ? 7 мита за хората, които духовно се допълват!

Много от нас мечтаят за своята сродна душа и идеални отношения. Има ли такова нещо наистина?

[ad id=“225664″]

1.Връзката с съответната душа е лесна!

Никоя връзка не е лесна. Всички отношения, всяка връзка изисква внимание, време, енергия, отстъпки … Често се случва поради многото ангажименти да забравяме партньора. А всичко това усложнява връзката. Тази връзка не може да успее, дори и да сте сродни души.

2.Сродните души нямат конфликти!

Няма връзка без конфликти. Въпреки това всяко човешко същество, което е изложено на ежедневието, не може да остане спокойно и равнодушно на проблемите. Всичко това се отразява на връзката. Колкото и да ви разбира партньора един ден и той ще се нервира за нещо.

3.Връзката със съответната душа винаги е романтична!

Реалният живот е далеч от романтичните филми. В началото на връзката може да има романтични моменти. Но по-нататък с течение на времето, романтиката бавно изчезва порали липса на време и енергия за тези неща.

[ad id=“263680″]

4.Сродните души мислят еднакво

Двама не могат да имат идентичен мозък. Така е и за нуждите, желанията, енергията – не могат да бъдат същите.

5.Сродните души винаги може да си кажат какво мислят!

Някои мислят, че връзката със сродна душа е честна. Но не винаги имате да кажете нещо, което партньорът иска да чуе. Винаги има нещо, което не искате да чуете. Например, че това, което в момента носите, не ви стои добре.

6.Във връзка със сродната душа проблемите сами се решават!

Проблемите не се решават сами. Могат само да бъдат дълбоко забравени и в момент на най-малката криза отново да излязат на бял свят. Ако не решите проблема Вие, той сам не се решава.

7.Сексът със съответната сродна душа е идеален!

Сексът е необходимост, която има всеки партньор. Важно е само да дадете приоритет пред ежедневните проблеми и задължения. Кога го постигнете няма да има нужда да търсите сродна душа.

 


image0 (9K)