Илиана и Наско имат второ внуче, Славея изпревари Виолета

Илиана Раева и Наско Сираков са сред най-здравите звездни семейства в България. Те имат две дъщери – Славея и Виолета, и семейството им продължава да расте.

Днес Илиана Раева сподели във Фейсбук щастливата новина, че по-голямата ѝ дъщеря е родила, а от радостните ѝ думи става ясно, че момичето ще се казва Емили, пише Една.бг.

На Бъдни вечер 2019 г. Славея Сиракова и половинката ѝ Иван Борисов споделиха снимки, с които обявиха, че очакват първата си рожба.

На 8 март Илиана Раева публикува фотосесия с двете си бременни дъщери. Под снимката, на която Раева седи между двете млади дами, бившата гимнастичка написа: „С моите момичета в очакване“.

От поста на по-голямата дъщеря на Раева и Наско Сираков – Славея, става ясно, че трите са заснели арт фотосесия по идея на щастливата баба. Целта била да се уловят „мигове на пълно щастие в нашето женско царство“.

През септември 2019 г. по-малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева – Виолета се омъжи за любимия си Георги Коруджиев. Те имат дъщеря, Илиана, а в началото на 2020 г., дни след като Славея обяви, че е бременна, Виолета също се похвали с хубава новина.

„Изминалата година за мен, Жоро и Илиана беше паметна, изпълнена със сбъднати мечти и незабравими моменти. Новата ще е още по-колоритна, (поне такъв е планът!) нямам търпение!“, написа Виолета в социалните мрежи.


image0 (9K)