Изяснява се кой ще седне в стола на Слави Трифонов срещу доста пари

Преди време продуцентът Магърдич Халваджиян беше казал, че Димитър Рачков струва 1 милион евро и всеки, който е готов да плати трансферната сума, може да преговаря. 

Именно тази цифра се завъртя тези дни покрай сюжета, който комикът разиграва от екрана, че ще бяга при конкурента Слави Трифонов. Разбира се, всичко е в рамките на шегата, но не и съвсем, тъй като актьорът е златна кокошка за тв шоу – има висок рейтинг и е неизчерпаем извор на смешки и оригинални импровизации, пише „Телеграф“, цитиран от БЛИЦ.

Говори се, че от есента Рачков ще седне в стола на Слави Трифонов, който вече обяви, че се оттегля от ефира. В същото време Магърдич е бил забелязан край сградата на Би Ти Ви, вероятно водейки преговори. Според едни, предмет на разговора са били „Господарите на ефира“, а според други догадки в комплект с това предаване под шапката на медията ще влезе и бъдещото вечерно шоу на Рачков. Какво има да става – само бъдещето ще покаже, но безспорно Рачков е умопомрачаващ комик, а и актьор с широк диапазон. Може да бъде от Жоро Бекъма до Яго от „Отело“.


image0 (9K)