Изцепките продължават: Нора показа гърдите си на масата, а Кулагин гениталиите си

[ad id=“263680″]

Вчера вечерта домакин в „Черешката на тортата“ беше своенравният гримьор Валентин Кулагин, а кадрите по време на цялото предаване бяха шокиращи. Не спряха и словесните престрелки с плеймейтката Нора Недкова.

Още в началото Кулагин лъсна само по халат и розови кецове с мечета. По-късно той се появи с впит клин, който очертаваше гениталиите му, без да се съобразява, че епизодът се излъчва в праймтайма на телевизията.
След като държа гостите повече от час пред вратата, те решиха да влязат и да се настанят по местата си, вместо да се бутат в неудобната лимузина. Те обаче бяха остро скастрени от гримьора, който отсече, че не ги е поканил.

[ad id=“225664″]

След леки вербалнни свади, все пак всички останаха вътре. Провокациите и неприятните изненади продължиха. Кулагин накара свой подчинен да се закичи с коледни лампички, да сложи плик на главата си и да дойде да краси масата, заставайки до нея.

Нора пък бе с дълбоко деколте, което не надминаваше това на съседката й по стол Борислава. И двете откриваха пикантна гледка към гърдите им. Тя не спираше да хапе остро Кулагин, като дори подчерта, че според нея той всъщност е „то“ и е от третия пол.

Единственото хубаво нещо, според гостите, по време на вечерта бе изненадата – момичетата от „Карамел“, които изпяха прелестна българска песен. / Източник: blitz.bg


image0 (9K)