Изригване на вулкан от емоции тази вечер във Фермата!

Всеки ден във Фермата финал преди финала в седмицата на елиминициите. Участниците са изнервени до краен предел, щом дори Яни не успява да премълчи, а избухва, ритайки врати.

Алек прави поредното си заключение, че злобата ходи по хората, не по кучетата. Виолета отново преминава в съдник, употребявайки фразата, че всичко в този живот се връща. Кроежите накъсяват, за схеми вече и дума не може да става. Фермерите все по-често споменават в молитвите си Господ, а реки от сълзи потичат от очите на малкото останали в играта жени.

[ad id=“263680″]

На крачка от финала днес още един ще напусне Фермата. Участниците след снощи са 7, но довечера ще останат 6. Марина загуби дуела с Виолета в неделя. Тя има обаче голяма роля в събитията, които ще последват. За първи път, за разлика от предишните два сезона, във Фермата 3 през последните дни ще има фермер на седмицата, чието име ще напише Марина. Този понеделник именно той ще определи двама дуелисти, от които единият ще отпадне след сблъсъка.

Фермерът на седмицата съответно ще бъде защитен от елиминации, както и Калоян – притежател на имунитет, даден му от бившите играчи в предходните сезони, и Виолета, спечелила дуела с Марина.

[ad id=“225664″]

На прицел остават Алек, Яни, Станислав, Елена и Валерия, като някой от тях ще се спаси, ако Марина го обяви за фермер на седмицата.

В този момент чеченката е в състояние да направи много за някого, но ще видим кой ще бъде той в епизода довечера от 21 часа по бТВ.


image0 (9K)