Изпускащ газове пътник принуди самолет да кацне аварийно

Пилот направи аварийно кацане след бой между пасажери заради пътник, който отказал да спре да пърди, съобщава New York Post.

[ad id=“225664″]

Двама холандци, които са седяли до изпускащия газове пътник, са помолили мъжа да спре, но той отказал и продължил да пърди на борда на самолета на Transavia Airlines от Дубай за Амстердам.

Екипажа на нискотарифния авиопревозвач не са помогнали на пътниците, след като се оплакали, което довело до бой между мъжете. Въпреки предупреждението на пилота, разправията продължила и принудила самолета да бъде приземен извънредно на летището във Виена.

След като кацва самолета полицията се е качила и е извела две жени и двама мъже, които пилотът е посочил като предизвикали боя.

[ad id=“237001″]

Жените, които са сестри са били свалени от полета, сега съдят авиокомпанията, твърдейки, че не са били замесени в кавгата. 25-годишната студентка по право Нора Лачаб нарече свалянето й от самолета „унизително“.

Всички четирима пътници са били освободени от полицейския арест, без да им бъдат повдигани обвинения. На всички е забранено да летят в бъдеще с Transavia Airlines.


image0 (9K)