Изплуваха тайни от миналото на Ева Веселинова! Вижте какви ги е вършила в Дубай!

Ева Веселинова, която от този сезон е част не само от Господарите, но и от екипа на Гала, разкри интересни факти от миналото си. Блондинката разкри, че е живяла в Дубай 7 години

След развода на родителите й, двете с нейната майка заминали за емирствата. Там родителката на блондинката залюбила един мъж и двете се установили в Дубай.

Ева Веселинова разкри, че с майка й наели първия етаж на една къща и прекарали там цели 7 години. Настоящата тв водеща дори посещавала руското училище в Шарджа. Тогава това било отделен град.

Блондинката си спомня как всяка сутрин се качвала в малък бус, който я отвеждал до училище. Тя излиза от дома си винаги с бурка, тъй като жените нямат право да показват косите си.

Ева Веселинова не крие, че й било много трудно да свикне с живота там. Тя посещавала училище само няколко месеца, след което спряла да го прави. Не след дълго се прибрала в България, тъй като не успяла да свикне с живота там, пише „Шоу“.

Очарователната Ева е живяла с майка си и няколко години в Санторини. На гръцкия остров тя се запознала с очарователно момче и от първия миг двамата разбрали, че се харесват. Връзката им продължила 3 години. Малко след това нашенката се прибрала в България.

http://BNews.bg


image0 (9K)