Изнасилената снаха в „Завинаги“ започва да си отмъщава

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Ипек започва да си отмъщава на Фарук заради това, че той я изнасили в семейната вила. Младата жена настройва мъжа си и големия му брат един срещу друг. Това нарушава крехката близост, която двамата бяха успели да изградят помежду си.

Фирмата на фамилия Боран търпи поредна загуба след намесата на Адем. Неговите подмолни действия този път са насочени към закупуването на земята, необходима на Фарук за бизнеса. Подставено лице обаче свършва работата, а Фарук е бесен.

Адем не се спира и в отношенията с Дилара, като я прави съдружник в общите им планове за музикална школа. Между двете приятелки настъпва разрив – Дилара обвинява Сюрея, че се превръща в една от богаташите Боран, а Сюрея не одобрява сближаването на Дилара с Адем.

Какво се случва с Есма султан? Нали не мислите, че тя така лесно ще се откаже от набелязаните действия? Твърдо решена да стъжни живота на Сюрея, свекървата продължава да се преструва на болна, но войната със снаха ѝ се развихря на нови фронтове.

Какво още ще се случи в драматичния сериал, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)