Излезе от печат 20-ото издание на Икономически годишник на регион Стара Загора

Излезе от печат 20-ото издание на Икономически годишник на регион Стара Загора. Годишникът е издание на Търговско-промишлена палата – Стара Загора.

Книгата представя обобщена икономическа информация за региона, а също и конкретни данни за оборотите и за печалбата на стотици предприятия, които са водещи в своята сфера и които са най-големите работодатели на територията на областта. Традиционно Годишникът представя класации на предприятията от област Стара Загора според размера на техните приходи, печалба и рентабилност от дейността им. Заедно с това анализът дава прогноза за развитието на българската икономика с данни на основните икономически акценти на държавния бюджет, безработицата, брутния вътрешен продукт, чуждестранните инвестиции.

Изданието на Търговско-промишлена палата – Стара Загора е икономическата визитка на Старозагорска област и е насочено основно към бизнес партньори и потенциални инвеститори, но е полезно за всички, които имат интерес към Старозагорски регион. Представени са: дейността на Община Стара Загора през последната година; приоритетите и проектите, по които работи Палатата; партньорски организации. Годишникът съдържа и адресна информация за членовете на Търговско-промишлена палата – Стара Загора. През годините той се превърна и в отличен рекламоносител и това дава допълнителна възможност за представяне на дейността на местните фирми, намиране на партньори и достигане до нови пазари.

Хартиеният вариант на изданието се разпространява чрез регионални и национални институции и организации, чуждестранни търговски мисии в България и български търговски представителства зад граница, както и по време на търговски изложения у нас и в чужбина. Книгата се предоставя и на гости на Община Стара Загора, а също и на търговски партньори на членове на Палатата.

Убедени сме, че Икономически годишник на регион Стара Загора 2021 ще бъде изключително полезен за вас и вашите служители и е чудесна добавка към материалите, които предоставяте на ваши гости и партньори, казват от ръководството на Палатата.

Екземпляри от Икономически годишник на регион Стара Загора 2021 можете да закупите от офиса на Търговско-промишлена палата.

Търговско-промишлена палата – Стара Загора, Георги С. Раковски, 66, ПК 122
Тел./факс: 42/ 626297, 626033, Mobile: 0888 337720


image0 (9K)